Új hozzászólás Aktív témák

  • neverless

    tag

    válasz cannyon #6413 üzenetére

    Szia

    Nem kötekedésből kérdezem, de ebben a gondolatmenetben ott látom a hibát, -vagyis inkább úgy fogalmazok, hogy az hiányzik belőle- hogy ha a diginek az előfizetők megtartása meg a fejlődés a célja, akkor miért ne ez lenne a célja más szolgáltatóknak is ?! Miért nem követi más szolgáltató a Digis stratégiát??
    Én is digis vagyok, topnettel, (hajrá digi) de borzalmasan fosok, hogy ők is korlátozni fognak :(

    Szóval nem értem, hogy a digi miért nem korlátoz, -vagy fordítva nézve- miért korlátoz az összes többi szolgáltató. De ha már ilyen költői kérdéseknél tartok, azt sem értem, hogy a versenyhivatal miért nem dug fel nekik egy drótkefét, hogy tud fennmaradni digi mellett más szolgáltató, miért nem terjeszkedik nagyobb intenzitással a digi.. blablabla sorolhatnám még.
    Egy kérdésre már van válasz, amikor jöttek bekötni, üzletkötőnek szegeztem a kérdést, idézem: "Miért ilyen olcsó a Digi". Bár sejtettem a választ, az ő szájából akartam hallani. Az volt a válaszának lényege, hogy nem ők olcsók, -és befejeztem helyette a mondatot- ...hanem a többi szolgáltató drága. Najah. nézőpont kérdése. De akkoris, amikor eszembejutnak ezek a kérdések, sosem tudok ezekre válaszolni.

    Ja, ha ezt olvassa Digis ember, mármint Diginél dolgozó, akkor üzenem neki(k) hogy Ne korlátozzatok, legalább Ti ne :(

Új hozzászólás Aktív témák