Új hozzászólás Aktív témák

  • Hoqspok

    tag

    10 Év után elbúcsúztam D-Link DIR-655 routeremtől. Jól ment T-home modemmel, majd a DIGI . koax, internet is atom stabil volt és csak áramszünetnél vagy nyári viharokba volt kikapcsolva 10 évig folyamatosan működött.

    A fejlődés nem állt meg most Huawei HG8121H kaptam DIGI től sebességgel semmi probléma örülök neki :C , és itt be is fejeztem a pozitívumokat.

    2 Hét tapasztalata alapján kijelenthetem,hogy az a stabilitást megbízhatóságot amit megszoktam. egy öreg 10 éves eszköztől már múlté :W .
    LAN hálózaton a nett stabil , de WiFi oldalon mind az internet, mind a belső hálózat instabil random eldobja a kapcsolatokat a telefonokkal laptopokkal, ilyen esetbe az újra csatlakozás se mindig lehetséges, van hogy simán újra csatlakozik az eszköz van hogy kézzel kel Wifi beállításokba ezt kezdeményezni. Laptopok alvó módból van mikor simán minden gond nélkül, vissza csatlakoznak van viszont, hogy csak újra indítás után tud a routerhez kapcsolódni. 1-2 napig semmi tünet, utána viszont jönnek a csatlakozási gondok, és család rajtam lóg hogy tegyek valamit. Van itt minden LG , IPhone8 ,Huawei P9 telefonok, új és régi Dell laptopok, és a közös PC ami az egyetlen stabil eszköz a családba mert LAN kábelen van csatalakozva. Eddig semmi összefüggést nem találtam, hogy melyik eszköz mikor nem tud csatalakozni, az egyetlen közös pont ha eldobja a belső hálózatot a Wifi akkor mindenki ki esik de van aki észre se veszi mert 1-2 sec belül újra csatlakozik, és van aki káromkodik na annak nem megy…. szóval tök káosz a Wifi belső háló mióta HG8121H router a kiszolgáló. … szóval megyek a Router topikba keresgélni Én is :))

Új hozzászólás Aktív témák