Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz wwenigma #47094 üzenetére

    úgy érted, hogy más nevében beszélek? nem, egyáltalán nem. és nem is állítok semmit 250000 ember nevében, hogy náluk jó a szolgáltatás.

    nem tudom, hol mi a jellemző. azt tudom, hogy az én internetem milyen. azt még más érdiekkel való beszélgetésből tudom, hogy náluk milyen. azt látom még, amiket a fórumra beírnak. én csak erre támaszkodok, és ez alapján tudok, és állítok is valamit. nem keverek bele negyedmillió előfizetőt.

    és azt látom, hogy megy itt a kioktatás, főleg persze felém, mert nem hagyom magam, de mások felé is. miközben nálam biztosan nem user error van, és akik ideírnak, azok többségéről is kiderül, hogy nem az van.

    a pH nem reprezentatív felmérés a digi magyarországi hálózatának állapotáról. de engem az nem is érdekel, csak a sajátom. az, hogy kazincbarcikán vagy szegeden hasít a net, az az én internetemet nem befolyásolja. ahogy másokét sem.

    azt meg végképp nem értem, hogy a mondandóm mögé képzelt többlettartalomtól miért kapod fel a vizet...

    (#47095) Syl: valószínűleg te sem csak a saját kis mikroközegedben mozogsz, hanem mondjuk dolgozol vagy kapcsolatban állsz külföldiekkel is, akikben mondjuk a digi hozzáállása ugyanúgy értetlenséget, mármint hogy hogyan kell egy szolgáltatónak szolgáltatnia. az amúgy tényleg akkora baromi nagy technológiai megléphetetlen dolog, hogy a szolgáltató a saját mérési pontjáig minden esetben biztosítsa legalább a garantált sávszélességet, jellemzően pedig a névleges, hirdetett értéket? mert szerintem nem...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák