Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz Flashget #44441 üzenetére

    persze, de attól, hogy üzleti, nem lesz megbízhatóbb a szolgáltatás, csak más az sla, de totál ugyanazt a netet kapod, mint a magánelőfizető. csak gyorsabban kijönnek, magasabb a vállalt rendelkezésre állás, és a kieső időre nem a havídíj részarányos százalékát írják jóvá, hanem a kötbért. ami, lássuk be, nem nagy cucc, ha a kiesés okozza a kárt.
    (értsd: vehetsz légzsákokat a csomagtartóba a csomagoknak is, vehetsz kiegészítő életbiztosítást is, de ha frontálisan nekicsattansz egy kamionnak, akkor tökmindegy, hogy a végén milyen minőségű koporsóban visznek el:D)

    mikung: nincs jelentősége, vehetném cégre is, de teljesen felesleges, mert ugyanazt kapom.

    HUNited: na, te tökéletesen érted a dolgot. erre van egy egygigás mobilnetem, kb 2 napot el tudok dolgozni róla, megosztom a telóról, és kész. ez most a backup, eddig elég is volt, és pont az ilyen kisebb kimaradásokra tökéletes. mondjuk most inkább az idióta ibm-es vpn döglődik néha, na azzal sokat nem tudok tenni.

    viktorhu: írtam fentebb, én abszolút nem ismertem a digit, arra emlékszem, hogy vagy 10 éve a homártól kezdve minden televolt velük, de főleg a upc-vel, hogy mekkora szar amit szolgáltatnak, és hogy szarnak az ügyfelekre. tehát én nem vélelmezem, hogy rosszak, pusztán nem volt vele tapasztalatom.

    wwenigma: natessék, van ilyen is:) pár éve dolgoztam egy cégnél, ott mikrós net volt. melóztunk, és amikor volt egy jó nagy zuhé, akkor mindenki mehetett - volna - haza, mert nem tudtunk dolgozni, csak hát ki indul el szakadó esőben?:D

    amúgy ma hívtak, szerdán jönnek bekötni. jeleztem, hogy routereset hozzanak, a csajszi "felírta", de garantálni nem tudják.

Új hozzászólás Aktív témák