Új hozzászólás Aktív témák

  • DonMaster

    addikt

    válasz Vakegérke #23651 üzenetére

    miért? nem vagyok tájékozott?
    ha kevés a sebeség kijönnek és meg nézik miért nincs meg a garantált, másik meg a switch csere nélkül nem is lesz 200/50 , harmadik 2kábelen is bevihetik de valoszinübb a zte , szoval miben nem vagyok tájékozott? a hibabejelntés sebeség mérés miatt? mert azt lehet iyg manipulálni, plusz ott van a 2015.jan1 az is infort máltság szerintem mivel addig kell minden létezö topnetes netet megnöveljenek 200/50-ra addig csak a 806ó/25-röl 100%25-re növeltek ugyna azon az áron.

    másik meg yneltan tanáér vagy? vagy miközödd hozzá?

    Lin3Lord
    1 utpn jön neki a telo és a net is jeleleg azt is irta,
    valszeg switch és zte -t fog kapnai vagy egy uj kábelt de a switch ha nem 1gbits akor azt is kap

    és igen tudom én is, viszont mérést lehet manipulálni, és ugy beküldeni, hoyg a 8-se legyen meg letöltésnek igy viszont kimennek elöbb mert valami nem jo és meg nézik és utána jérnak, akkor egyuttal meg is csinálhatják a switch és zte vagy uj kábel behuzást . is. persze legegyszerübb ha kapásbol meg rendeli a 200/50-et mert akro is kijönnek elöbb és emg csinálják, mint hoyg kivárja az év végét

    Drenadar
    csomagot élehet váltani attol nem szünik meg a net, és az téyn hogy akor elöbb kijönnek, vagy hiba vagy csomag váltás miatt elöbb kijönnke, mint év vége .

    [ Szerkesztve ]

    LG V30-> Iphone 12 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák