Hirdetés
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- PlayStation 5 Pro teszt
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bestbuy játékok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
-
GAMEPOD.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImI87
őstag
Hello!
Egy kis infót szeretnék a digi-féle internetről.
Jelenleg UPC 120-as netem van, újpesti panelházban, és nagyon szerencsés vagyok, mert évek óta bármilyen csomagom volt, mindig megkaptam a maximális sávszélességet. És aping is nagyon jó, ami nekem nagyon fontos online játék miatt.
Az ára miatt szemezgetek a digi 200-as netével, ami olcsóbb jóval (6290 helyett csak 4700), és gyorsabb is. Ilyen panelházas környezetben mik a tapasztalatok (hátha van itt újpesti user is), hány százaléka jön a névleges sebességnek? Illetve milyen a ping, online játékokban kb mire lehet számítani ?
Előre is köszi !
-
legenda
szia,
az lenne az igazi, ha ott helyben lenne lehetőséged ránézni szomszédnál vagy minél közelebb a házban, mert néha még háztömbje is válogatja, bár a legtöbb helyen nincs probléma, a sebesség és a válaszidő is okés, de ha véletlenül pont ott nem, akkor okkal szitkozódnál...
ritka, de - mint minden más szolgáltatónál - itt is olvashatsz néhány előfizetőt, akiknél adódnak gondok a sebességgel, bár valahol csak bizonyos - terhelt - időszakokban.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
cSuwwi
aktív tag
-
TeeJay
félisten
olyan panelban UPC-t használni ahol DIGILAN is van felér egy öntökönszúrással...
újpesten tudtommal elég sok a szopás UPC ED3 hálózaton mert nagyon sok az előfizető
DIGI-vel tuti bőven meg lesz a sebességed a feltöltés meg ég és föld
ping nekem 1-2ms belföldön igaz én 18. kerületből vagyokMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
legenda
válasz cSuwwi #22058 üzenetére
amit régebben intéztem céges előfizetéses problémát, ott azért nem így ment, bár néhány mondattal az illetékes tudtára adtam, hogy a kötelező köröket már lefutottam, ugorjunk a műszakis szintre.
a digi kapcsán nincs üzleti problémás ügyintézési tapasztalatom, de bízom benne, hogy a simánál jobb a telefonos ügyfélszolgálat...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
jabba111
újonc
[ Szerkesztve ]
-
gkrisz78
tag
Sziasztok!
Pénteken kötötték be a digikábelt a lakásba, és ezt a szép fehér ZTE-s routert kaptam hozzá. Másnál is előfordult, hogy néha magától kikapcsolja az SSID küldést a wifinél, vagy ez egyedi hiba? Az admin felületen újra bekapcsolom, majd egy idő után magától kikapcsol, és újra lehet belépni az admin felületre. A szerelő azt mondta, hogy központilag jön mostanában frissítés ezekre a dobozokra, és valószínűleg majd újra kell konfigurálnom, mert ekkor resetelődik. Talán ezt a hibát oldja meg ez a firmware frissítés? Valakinél előfordult hasonló, aki mostanában kapott ilyen routert?
Üdv,
gkrisz78Xiaomi Mi A1 + Xiaomi Huami Amazfit Bip
-
gkrisz78
tag
válasz radi8tor #22068 üzenetére
Én csak a legkisebb 50-es netet rendeltem, de gondolom most már minden új belépőnek adnak routert, hogy meg legyen a lehetősége a gigabites netre. (Panelház Békásmegyeren, a házban csak pár hónapja kiépített azaz teljesen új hálózattal.)
Xiaomi Mi A1 + Xiaomi Huami Amazfit Bip
-
Flashget
félisten
válasz gkrisz78 #22075 üzenetére
Ez most komoly? 50-es nethez + telefonhoz is adnak már ZTE csodát?
Kötve hiszem, hogy olcsóbb lenne mint a 150Ft értékű kis műanyag splitter amibe bekötik a telefon kék/kékfehér kábelét meg 2 érpárt az 50-es nethez) vagy csak a jövőre gondolva nem baszakodnak már ilyennel mindenki kap ZTE routert, ha van net mellett telefon is és prioritást élveznek az új előfizetők.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
-
sto1911
veterán
Kellene nekem valaki technikus, aki a Diginel dolgozik es hajlando egyuttmukodni velem.
A problemam az, hogy vasarnap azt vettem eszre, hogy nincs netem. Hetfore kiderult, hogy allitolag a routerem floodolta az oveket, es emiatt kikapcsoltak a portomat. Logot nem hajlandoak adni, technikust nem kapcsolnak. Kicsereltem a routert, ma elvileg mar lesz netem, de egyreszt jo lenne valami ertelmes emberrel beszelnem, hogy megis mi a lopikula tortent, masreszt radugnam/resetelnem az eszkozt es nezze meg csinalja-e meg. Es esetleg ha megint leveri a portot, akkor ne kelljen varnom 3 napig hogy kattintsanak egyet.
Ugyanis nem vagyok meggyozodve arrol, hogy a routerem floodol, mikor egy-masfel eve semmi baja. Csak annyit birt hajtani az ugyintezo, hogy frissitsek firmware-t... -
Gejza1981
tag
nem tudom mi bajotok ezzel a zte csodával... 500-as net szépen csorog rajta, a wifi-vel sincs semmi gond, nem dobálja el... 20mbit-et átvisz, egy táblához vagy telefonhoz az meg bőven elég.
telefon is csörög, vonal is van, szoval...
-
HZoli87
veterán
válasz Gejza1981 #22087 üzenetére
Nekem is bőven elég lesz, ha kapok egy ilyet topnet és telefon mellé, majd kiderül. Ha nem, akkor 50-60 méter kábelük bánja (nagyobb része lakáson kívül), mert a lépcsőházi doboztól legalább ennyire van szükség.
Nálam is csak telefon lóg a wifin, oda meg a zte is bőven elég lesz. PC és notebook vezetékesen csatlakozik a routerhez. Örülök, hogy nem ugrottam bele egy új eszköz vásárlásába.
Akinek van már ilyen eszköze, az már megpróbálta resetelni, hogy user helyett adminként lépjünk be rá? Ilyenkor a voip beállításokat is újra kell konfigurálni?
[ Szerkesztve ]
-
front3r
őstag
Arra lennék kíváncsi, hogy ha saját router után kötöm be, akkor is megkapja-e a FW frissítést, ha küldenek a központból, vagy sem? Nem vágom ezt a témát, így aki tudja, az mondja meg pls!
Na meg a szerelő mit szól ehhez a kombóhoz, hogy a saját routerem után kötöm a ZTE-t....PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
TeeJay
félisten
válasz Flashget #22081 üzenetére
50-es nethez nem kell mert a LAN kábelen elmegy a net meg a telefon
100/50-hez sem kellene elvileg csak akkor örökre 94megabit lesz a max az előfizetőnél
viszont 200 és attól fentebb ZTE lesz telefon mellémondjuk akinek van ilyen ZTE az megnézhetné hogy masszív le és feltöltéses torrentezés esetén milyen a telefon mert ugye az internet lezabálja a full netes sávot
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- További aktív témák...
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest