Új hozzászólás Aktív témák

  • Zolee11

    senior tag

    válasz Reag3nS #12388 üzenetére

    Azért lesz nagyokos, mert szakmai megalapozottság nélkül, azt állítjátok, hogy adott szolgáltatónál hibázik. Nos tudtommal a hálózatos kommunikáció szabványos, illetve több szabvány és kiegészítés létezik, de ezeket minden routernek ismernie kell. És általában ismerik is.
    Ahelyett, hogy arra koncentrálnátok, mi a hiba oka, ahelyett egyszerűbb azt mondani, cseréld le, mert nem jól működik az adott szolgáltatónál, jelenleg DIGI. Beszéltetek, már a DIGI-vel ezzel kapcsolatban komolyabban? Mert tapasztalataim szerint, ezeknél a routereknél hardver hiba, vagy beállításbeli probléma szokott lenni. Találkoztam már olyannal is, hogy ha a kapcsolatnak nevet adott, nem kapcsolódott a router, és jó pár apró furcsa hiba, de mindegyik beállításbeli probléma volt.

    Nagyon sajnálom, hogy a cfos "problémát" sem voltak egyesek képesek felfogni, úgy látszik Te sem. Persze a kombájnt is lehet bevásárlásra használni, csak nem érdemes. Mellesleg én úgy emlékszem én lettem kiosztva, hogy mekkora csacskaságokat írok.

    [ Szerkesztve ]

    no brain, no problem

Új hozzászólás Aktív témák