Új hozzászólás Aktív témák

  • Zolee11

    senior tag

    válasz TheProb #12344 üzenetére

    Cfos speed:
    És azon nem gondolkodtál el, hogy egy 40 Mbit-es netet, ha 50-nek jelöl egy test program, akkor ott valami sántít? Ezek a programok igazán csak azokon tudnak segíteni, akiknek káosz van a rendszerében, de akkor sem biztos, hogy felismeri a helyes kiszolgálási sorrendet. Én is teszteltem ezt a programot, kb. a semmivel ért fel. Persze aki nem ért hozzá, annak sok okosságot el lehet adni, akciósan, akció nélkül, a lényeg, hogy megvegyék.
    Javítja a ping-et, ugyan már. A ping a legalapvetőbb kommunikációs elem sebessége, mivel lehetne javítani? Szól a hálózatnak, hogy igyeköjjé mán, mert sietős a csomag? :)
    Maximum a nagy káoszban (a gépeden), egy egy csomagot előre enged, és így jobb értéket kapsz, de ott a káoszt kell megszüntetni, és nem tákolgatni kell.
    Torrent esetében el se tudnám képzelni, hogy a protokollba és a kommunikációba beleugasson egy másik szoftver, fölösleges csomagokat és még nagyobb torlódást okozva. Sokkal fontosabb a torrent szoftver konfigurálása (kapcsolatok száma stb.).
    Persze mindenki azt használ és szeret, amit akar, ez az én magán véleményem!
    Szép napot!

    [ Szerkesztve ]

    no brain, no problem

Új hozzászólás Aktív témák