Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5 Pro teszt
- War Thunder - MMO Combat Game
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Automobilista 2
- Marvel Snap
-
GAMEPOD.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
apszi
őstag
válasz gyuribácsi88 #35246 üzenetére
Ha gondolod próbáld ki a következőt, én sajnos el****tam és kitöröltem a kedvenceket úgy ahogy volt és úgy döntöttem sz**ok az egészre marad ahogy van. Leírom amit szerettem volna megcsinálni, és te még megtehetsz, hátha jó lesz.
A kedvencek rendezésénél ugye van két oszlopod.Egy bal és egy jobb (kedvencek) oldali. A bal oldalit állítsd a jelenlegi kedvencekre, ahol is az általad beállított sorrend van, viszont az össze vissza számozással (ezt most nevezzük "kedvencek 1"-nek). A jobb oldali oszlop meg legyen egy még nem mentett, üres kedvencek lista (pl. a kedvencek 2). Na most, szépen egymás után ha elkezded átrakosgatni a kedvencek 1-ből a kedvencek 2-be a csatornákat, akkor a sorrend marad ugyanaz amit már korábban beállítottál, de a számozás szépen sorban 1-től jelenik meg a kedvencek 2-ben. Ha ezzel végeztél akkor beteszed az "újra koreografált kedvencek 2-őt" a megjelenítendő csatornalistának. Esetleg törölheted a kedvenc 1-es listád, ha zavar.
Nos ezt szerettem volna kipróbálni, mielőtt sikeresen töröltem volna az egészet és...
Ha netán rászánod magad, írd már meg légyszi, hogy működött-e.(#35247) Pikkolo^^: Ha kötsz rá külső vinyót akkor igen, de csak az éppen nézett csatornát tudod rögzíteni. Hogy menyire stabil azt ne kérdezd, nem igazán használom ilyen célra.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest