Új hozzászólás Aktív témák

  • NagyDave

    tag

    Na, ennyit arról, aki a UPC Direct Magyarország fészbúk oldalán válaszol a kérdezőknek...azt írta, hogy nem tudni, hogy bekerül-e az RTL Klub HD...mikor már tesztel tudtommal... :(((

    (#9029) mate3553:Nem is tudnál a Sport M-en mit nézni, csak tavalyi ismétléseket :DDD Az ESPN America tényleg szép HD-ban, anno UPC-nél volt feloldva egy ideig és azon néztem az NHL-t. Szerencsére nekem van az ESPN America-n bőven megfelelő műsor, csak pont nincs most ilyen csatim :DDD Egyébként a Hello Digital minőségéről nem tudok mit mondani, de mondjuk annyi, mintha valaki 2 szolgáltatóra fizet elő, de valamivel inkább drágább. Ez már függ a pénztárcától meg az igényektől is. Mindenesetre a csatornakínálata jó, más kérdés ugye amit előbb említettem.

    Annyit tudok, hogy UPC Direct-nél le se szarják a régebbi előfizetőket. Ugyanis papám hívta őket és most ő 4190-et fizet a Direct+ csomagért. Mondták neki, hogy 6000-ig emelhetik max a csomag árát annak, aki nem köt hűséget, persze aki hűséget köt, annak 100-200 forint kedvezményt adnak fél évig, de a hűség 1 évre szól...ezeket személyesen is tapasztaltam. Hülye üzletpolitkája van ezeknek a cégeknek. A T meg szintén csatornákat dobál ki, viszont ott hűség után, ha lejár, újra megkötheti az előfizető úgy, mint az új előfizetők, szóval változatlan áron nézheti. Digit meg ugye tudjuk.

    [ Szerkesztve ]

    Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz...

Új hozzászólás Aktív témák