Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinci01
aktív tag
Sziasztok!
Ha jól nézem a beltériről készült képeket, akkor ennek a hátulján nincsen coax kimenet, csak bemenet? Ez azt jelenti, hogy nem tudom a TV-t nézni csak a beltérin keresztül? Jelenleg van egy SD box-om, és azon van coax ki -be menet is. Így a gyerek "hagyományosan" is tudja nézni a TV-t, nem kell neki 2 db távirányító, egy a TV-hez, egy a box-hoz. Tudtok adni használati útmutatóra linket? (csak mert én nem találtam)
Köszi! -
sinci01
aktív tag
Még egy kérdés: ez az új típusú beltéri ez kábeles, vagy csak parabola antennás vételre alkalmas?
-
sinci01
aktív tag
Bocsi, rossz topikban vagyok, ez a "tányéros"
-
Gasparius
aktív tag
Nos, én még mindig várakozok....
1. E hó elsején befizettem a kauciót, nálam csak szerelő cserélhet
2. Az ÜFSZ-on a csaj azt mondta, szerinte a fiúk még azon a héten kijönnek
3. ...nem jöttek, nem hívtak.
4. a 10. nap környékén hívtam a 1272-t, megemlítettem, hogy kétségeim vannak a 15 napon belüli szereléssel kapcsolatban, tekintettel arra, hogy hosszú hétvége stb... Azt mondta az ügyintéző, ne aggódjak, a munkalap nyitva van a szerelőnél, meg fogják csinálni.
5. 13. napon ismét 1272. Mondtam, hogy seholsenki, és - mivel nem hívott senki időpontegyeztetésre, nem hiszem, hogy határidőn belül meg lesz oldva. Újabb nyugtatás, ..igen, munkalap nyitva....ne aggódjak, 15-én is dolgoznak, ha esetleg mégsem, akkor hívjam a 15 nap után őket és akkor majd sürgetik és "NAPOKON BELÜL" (!!!) ki fognak jönni (Határidőn túl még napokon belül... ez a nem semmi)
6. Persze senki nem jött 15-én sem, (mondjuk érdekes lett volna a hófúvásban a fejcsere, de ez nem az én problémám.)
7. 17-én újabb telefon, most már kissé idegesebb hangnemben....igen, munkalap nyitva ... valami közbejöhetett, sürgetik a szerelőt, aztán haladéktalanul keresnek majd....
..itt tartok..
eddig tényleg nem volt semmi gondom a DIGI-vel sok éve már, de most már eléggé rezeg a léc.
[ Szerkesztve ]
-
Feci40
tag
Én már beltérire vagyok pipa .
Felvettem a Forma 1 .Volt egy áramtalanitás azota nem tudom megtekinteni a felvett müsort. Megnyomom a media gombot azt kiakad ,kijelzön meg F vagy I ír újrainduláskor.
Tudom itt már megint az újra formázás segit de box nem engedi.
Pc -én törölni a tartalmát valamiért csak a felét csinálta meg.
Akkor formazás FAT32 re ,boxon EXit3 ra kellene de most bele untam . NTFS-re formáztam persze ezt tudom nem kezeli. Kingston 16Gb igy legalább a 4Gb-nál nagyobb fajlokat is rá tudom másolni azt maradok a Wayteq 95cx nél.
Most már csak arra lennék kiváncsi mit csinálna KAON NA 1000 HD Parabola 500Gb os HDD vel ha EXIT3 ra lenne formázva akkor is ilyen hibákat produkálna. Ha valakine van lehetősége próbálni akkor kiváncsi lennék az eredményre.[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Sziasztok,
8-án befizettem, ma este kijöttek és kicserélték a beltérit HD-ra.Viszont, van egy hatalmas problémám. Szerintem. Remélem csak valmailyen beállítási kérdés.
Néztük a HD adásokat és hát gyakorlatilag semmi különbség a normál SD beltérihez képest.Szeretném megkérdezni azokat, akiknek már van ilyen, hogy nézzenek már meg nekem valamit.
Az ugye tiszta sor, hogy a beltéri és a TV között 1080i módban kommunikál, ezt a TV is kiírja.Azt próbáltam megkeresni, hogy vajon a beltéri milyen jelet kap egyáltalán, és ekkor jött a döbbenet:
Ráálltam az egyik elvileg HD adóra (Digisport), és 2x megnyomtam az INFO gombot, és az alábbi fogadott:
576i, de ilyen formában jön az összes adás, azok is ami nem HDAkinek már van HD beltéri, az megnézné, hogy nála mit mutat a HD adáson állva 2x info gomb?
Előre is kösz az infót!Nektek a HD adások HD minőségben jönnek? Vagy csak kamu az egész?
;) - The Power of the Light Side
-
norbert999
aktív tag
válasz Anonymus23 #9362 üzenetére
Nézd meg a 100-as programszámot.
Úgy látom, hogy az SD adást nézted a 18-as programszámon.
100-as programszám: 2xinfo gomb= HD 1080i
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz norbert999 #9363 üzenetére
OMG, igazad van.
Az a poén benne, hogy a szerelő is csak nézett, hogy hát akkor ez ennyi...
Hádde mondom, ott van, hogy 576i, az még DVD-nek is kevés.
Ő is csak nézett, bár azt bevallotta, hogy nem sok emailt szokott olvasni amit a Digitől kapKösz az infót, még nem volt időm belemélyedni a dolgokba, de gyorsan lecsekkoltam és az már tényleg HD.
Jó lesz ez;) - The Power of the Light Side
-
Watt25
veterán
válasz Anonymus23 #9364 üzenetére
hogy 576i, az még DVD-nek is kevés.
A DVD SD felbontást tud, ami pontosan 576i (vagy p, de akkor csak 25fps.)
Gratulálok a szerelőnek, aki nem tudja, hogy külön van SD és HD csatorna a kínálatukban...[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Anonymus23
veterán
-
zolika76
csendes tag
Pár napja a bérléses konstrukciónál megszüntették a 10.000 Ft kauciót. Tegnapelőtt be is mentem, régi beltéri lead, kezembe adták a Kaont és valóban nem kértek kauciót.
-
Billy76
csendes tag
Én pénteken megyek szegedre cserélni, remélem van nekik Kaon Hd beltérijük
-
Gasparius
aktív tag
válasz Gasparius #9367 üzenetére
megint hívtam a 1272-t.
azt mondták, amit tudtak ők megtettek, panaszos dologként van kezelve az ügyem, az lehet a késedelem oka, hogy nekem a cseréhez kell a HD-n kívül egy SD készülék is, mivel DUAL beltérim van, meg kell egy TWIN fej is, lehet,. hogy SD beltéri nincs és arra kell várni.
Ha ez így van, a szerelő, vagy valaki megereszthetett volna egy telefont és nem azt érezném, hogy szarnak rám.
-
Feci40
tag
megszüntették a 10.000 Ft kauciót?
na ez szép
én még befizettem, de semmilyen szerződés módosítást nem írtam alá 1 évről.
csak a számla levél jött a befizetésről más még eddig nem jött -
Feci40
tag
válasz Anonymus23 #9362 üzenetére
M1 HD
DIGI Sport 1 HD
DIGI Sport 2 HD
DIGI World HD
Sport1 HD
csak ez az öt csatorna és amelyik végén HD van írva többi SD -
zolika76
csendes tag
Nálam igy nézett ki:
Fő+ társbeltéri: 3300 havi díj (3000+300 a társbeltéri bérleti díja)Ha a fő beltérit viszed akkor 3000+300+500 a havi díj!!!
Ha társbeltérit akkor 3000+500
Erre figyeljetek ha ilyen a konstrukciótok
Még jó, hogy vittem mindkettőt nem kellett hazajönni érte
Dobozt nem kérték tőlem (mivel a társbeltérihez nem is adtak) de szóba se került a doboza[ Szerkesztve ]
-
-
Anonymus23
veterán
Azt tudom én is, azzal volt a gond, hogy a szerelő azt mondta az SD csatornára, hogy az a HD.
Mivel a korábbi beltériken be sem jöttek a HD csatornák, ezért azt gondoltam, hogy simán vált a beltérivel együtt, és mivel akkor még nem néztem végig a csatornalistát, így nem tűnt fel, hogy most már külön vannak a HD csatornák.
Egyébként a többi SD adásnak is homogénabb lett a képe, de ez kb a jobb kábelnek tudható be szerintem.;) - The Power of the Light Side
-
zeg74
aktív tag
A szerződéseden rajta van melyik a társbeltéri amiért 300 ft -ot fizetsz. Én is azt vittem vissza és eddig fizettem a három beltériért 3.300 ft -ot és most az egy HD és két SD beltériért fizetek majd 3.500 ft -ot.
Tehát 200 ft -al nőtt meg az előfizum úgy, hogy HD beltérim van!
" kár érte, kiváló ügynök volt"
-
Feci40
tag
válasz Anonymus23 #9381 üzenetére
Próbáld ki
scart és HDMI is legyen bedugva és
jelentős a különbség
én már néztem
azért vártam már a HD beltérit plusz a felbontás miatt -
Minstrel
senior tag
Másnak is lett sport1 és sport2 a HD-s beltérire cserélés után miközben nincs is rá előfizetése?
-
zeg74
aktív tag
Tegnap beszéltem a haverommal, aki a diginél műszerész, és mondta, azt az infót kapták "fentről", hogy nemsokára bővülnek a HD csatornák! Ja és természetesen ingyen!
" kár érte, kiváló ügynök volt"
-
norbert999
aktív tag
Az is jó lenne, ha 2 darab HD beltéri lehetne.
Talán ennek is eljön majd az ideje.
-
Feri1990
tag
Ha ez igaz akkor azért ismét elég jó szolgáltatás lesz ár/érték arányban mivel a UPC-nél +1500Ft ért lehet a HD-t megrendelni + a dvr is egy ezres ott, ami az új digis beltériben is működik (többé kevésbé )
3500Ft-ért bárki bármennyire sír máshol nemigazán lehet digitálisan tv-zni.
-
Gasparius
aktív tag
No, tegnap este bejelentkezett a szerelő, ma délután randizunk.
Azt mondja, sajnálja a késedelmet, szabadságon volt és senkisem helyettesítette.Mindegy, csak már végre megtörténik.
-
fsanyi78
csendes tag
Sziasztok!
Most próbálgatom az új HD-s beltérit és a következő problémáim vannak.
Megformáztam a pendrive-ot , fel is vesz rá, de nem akarja lejátszani. Az egyik próbálkozást lejátszotta már, de azóta az sem működött többször.
A másik,hogyan lehet beállítani,hogy csatornaváltáskor kiírja a műsorcímet? Ha BACK-kel kapcsolok kiírja, de amúgy csak a csatorna nevét és számát mutatja.
-
fsanyi78
csendes tag
A felvétel lejátszása már meg is oldódott, ki kellett kapcsolni, meg vissza és jó lett.
Arra viszont nem emlékszem, hogy a műsorinfo így működött-e az elején is, vagy csak én állítottam el valamit.
-
Feci40
tag
válasz fsanyi78 #9396 üzenetére
Kíváncsi leszek meddig lesz neked jó a lejátszás mert ez a része nem stabil.
Én csak kihúztam (távirányítható dugajt kikapcsoltam) a tápot másnap mikor bekapcsoltam a készüléket
utána már megfagyott mikor leakartam játszani a felvételt pont a forma 1 M1HD volt felvéve. Mikor befejezte a felvételt lejátszható volt.[ Szerkesztve ]
-
marion1
tag
Szokták mondani legjobb öröm a káröröm(részemről nem) vannak gondok máshol is.Így verik át az ügyfeleket!!!
Silányabb minőséget adnak.[link][ Szerkesztve ]
-
Feci40
tag
Na ez tetszik!!!!
UPC Direct: HD felbontás csökkenés
egy hozzászólóGratulálok UPC Direct!
Akkor a HD adás,nem HD adás,csak a neve az.Nem elég,hogy a megállítható és felvevős beltériük csak a 720P felbontást tudja,ami nem HD,akkor ezek után a csökkentett tartomány már csak hab a tortára!!Ezt nevezikacsa hahócával,vagy is Habos kacsa állapotnak.De a fizetendő számla összege is ugyan ebben az arányban fog csökkenni.Mert aki a HD-csomagot eddig negvette, az most érezze magát átverve.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Mondjuk annyira nincs igaza a hozzászólónak, mert a 720p az HD, az 1080p meg FullHD elnevezéssel fut. Mivel HD csatornakínálatról van szó, így az 1440x1080 még elmegy HD csatornának bőven. Egyébként engem nem érintene, mert 2,5-3 méterre ülök a 107 centitől, onnan amúgy sem látszana a különbség
Új hozzászólás Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest