Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    Amennyire sima volt a váltás tier2 és 3 között, annyira vágott pofán a valóság a tier4 formájában.
    Már a cathedral küldetés is jelezte, hogy nem lesz sétagalopp, de a curatorhoz képest ez olyan volt, mintha fejjel rohantam volna a falnak. Nem is a sebzésem, hanem egy betalált ütéstől fekvés volt. Itt is köszönöm a segítséget, amit kaptam a klánból, aztán bele is vetettem magam a tier4-es helltideba, nem kellett volna. :)

    Óvatosan úgy fogalmaznék, hogy a szettem kuka, buildem kuka, újra kell gondolnom a továbbiakat. Kipucoltam pár pincét, de már ott is nagyon kellett figyelnem, de az addigi beidegződések nem segítettek, sőt, hátráltattak.

    Aztán jött a godmode cheat, szinte szégyellem is magam.
    Mentem vissza tier3-ra side questezni, aztán amikor láttam, hogy legion event, vagy world boss van, akkor váltás tier4-re és nem állítom, hogy én vittem be az utolsó ütést, vagy nélkülem nem ment volna a többieknek, de egy órán belül megdupláztam a sebzésemet és armorban is kilőttem, ergo nem volt annyira tökölődős a felszerelés aktualizálása, mint tier 2-ről háromra.

    És igen, a helltideos trükk is működik, sőt, nagyon is, bár rizikósabb. Tier3-on összeszed legalább 175 cindert, térképen ellenőrzöm hol a misztikus láda, váltás tier4-re és go. Annyi a nehézség, hogy itt már nem xarral gurigázó elit csapatok vannak a ládák környékén. Volt hogy vissza kellett teleportálnom a városba potiért, mert kifogytam, de nem akartam elveszíteni a cinder felét és amikor kiesett 4 db ancestral legendary, szinte ott át is öltöztem. :)

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák