Új hozzászólás Aktív témák

  • CooLM@$TeR

    tag

    válasz WayneGace #2026 üzenetére

    Ha jól emlékszem mindössze három-négy napon belül végigvitték infernon a Diablo 3-at, méghozzá solo Wizardal. A build pedig pofon egyszerű volt: Energy Armor - Force Armor rúnával, miszerint a bejövő sebzés a max. hp-d 35%-a lehet legfeljebb - és akkor még nem volt az a kitétel, hogy az elnyelt sebzés legfeljebb a max hp-d lehet. Erre egy élelmes Wizard játékos annyit csinált, hogy csak olyan itemeket aggatott magára, amin semmi Vitality nem volt, de life regen viszont bőven, tehát azonnal regenelte a 35%-os bekapott damageket.

    Persze egyből nerfelték a Force Armort az azóta is érvényben lévő kitétellel, de akkor is kvázi néhány napon belül elesett a Diablo 3 inferno nehézségén is, pedig Jay Wilson nagy mellénnyel bizonygatta a megjelenés előtt, hogy hónapok fognak kelleni a legjobb játékosoknak is, mire végig tudják vinni a játékot.

    Ennyit a Blizzard (akkori) legendás játéktesztelési metódusáról, miszerint a game developerek bőven megfelelnek erre a célra, és nem szükséges bevonni külsős professzionális playereket... hatalmas blama volt. :))

Új hozzászólás Aktív témák