Új hozzászólás Aktív témák

  • m.lala

    aktív tag

    válasz Phausto #94622 üzenetére

    Gigapost a lelkesedésem már már töretlen. :)
    Tudom megígértem, csak akkor írok, ha megy a nagy GR, de hát -de hát….ahhoz cucc kell ;] …köszönöm hogy válaszoltál, kezdem már picit átlátni a dolgokat.
    Új fegyvert nyitottam….hát pislogtam, mint pocok a lisztben……első normális:
    [link]
    kérdés: egyébként ebből lehet ancit csinálni?

    Kiszedtem 2 kezdőcuccot barbira, igy 0/24 a Call of the ancient és a fiúk nagyon lelkesek, mellé fury generátorok, így nagyon baba, mellé WW plusz 1 fury generálással megtámogatva szóval mehet a forgás pörgés és a kalapácsos csapkodás. A srácok meg ütnek rúgnak, amit érnek, már önmagában arra is jók, hogy ne engem csépeljen mindenki, megtetszett na..… persze T3-on mókolok, míg nem érzem stabilnak magam és nem megy készségszinten minden, szóval még nagy a sikerélmény. :B

    A battle rage t használom, mellé a Swords to Ploughshares effektet gondoltam, mert ha jól értem minden krites ütésre gyógyit 21k tp-t és WW sok ütése meg nagy chc mellett ez elég jól töltheti a tp-t.
    Inspiring Presence: őt gondoltam mellé passzivnak 3% tp reg 60 másodpercre a battle reget igy nem 120 hanem 60 másodpercenként feltéve vagy Bloodthirst: ami elköltött furynként minimum 966 tp ad és mivel eszem a furyt ez is elég jó lehet.
    kérdés: nem tudom melyik lökhet több tp-t /330k van peprill/ aki kitapasztalta érdeklődöm melyik lehet jobb 60 másodpercig 3%/sec vagy nonstop fury használat WW –vel -1/966 tp? Sejtésem szerint ennyi tpn talán a fury de 800k n szinte biztos hogy a 3%.

    Egyenlőre terv a ww szett, ami majd remélem beváltja a reményeket, ide pár kérdés csak hogy jól értem e, gyenge az angolom leforditaná nekem valaki?
    (2) Set:
    Increase the damage per second of Rend by 500% and its duration to 15 seconds.
    (4) Set:
    During Whirlwind you gain 50% damage reduction and your applied Rends deal triple damage.
    (6) Set:
    Whirlwind gains the effect of the Dust Devils rune and Dust Devils damage is increased to 2500% weapon damage

    2) gondolom a rend sebzése 500%al nő vagyis az 1100%os bleed 5500 % lesz és 15 másodpercig lehet vele forogni?
    4) a WW míg tart 50%-al kisebb sebzést szenved el és a rend 3 szor sebez? A rendet nem értem, első körben 5 szörösére ugrik a sebzése, meg 15 secig tart és itt meg még triplázza? hát akkor centrifugának állok :DDD
    6) a WW megkapja az ominozus Dust devil runát vagyis forgószelem lesz, ha kell ha nem függetlenül attól milyen runa van a ww-n? ami az alap 120% helyett/javított 180% / 2500 %al fog végigpörögni a pályán? ez azé elég jól hangzik csak kifog folyni a szemem.
    EDIT:
    Közben láttam jön a javítás valaki avasson már be mi ez a 400%-800% ezt nem láttam soha leirva sehol ez azt jelenti, hogy ha megvan/megvolt a szett akkor 400%os bónuszt adott a kimenő sebzésre? és ez lesz 800%?
    A dust devil runát mi értelme emelni ha 2500% ra ugrik full szettnél, 120-180 ha valaki nem a teljes szettet használja?

    Mert ha jól értelmezem kombinálhatom a srácokat a WW-vel, a fegyver ad 45% ancient damaget nekik, ők termelik a furym, 2 cucc elég is lesz kezdőből, a glovesom elég jo lesz, 10chc 50 chd re kitekerem, a ww-vel még énis rásegítek, közben élettöltés a battle rage ből és a passzivbol és még a szelek is laza 2.5k fegyósebzéssel operálnak.
    Szerintem ez a build vicces lesz így, természeten mellé rakom addigra a rendet igy két szett előnyeit élvezhetem ki, mellé leap stunolni és furios charge cd csökkentővel, amivel sok mob között pluszba lehet cikázni menekülni, sebezni bármi.
    kérdés: a set item csökkentő gyürüt elmagyarázná nekem valaki hogy müködik? 2 db elég hogy megadja az összes bónuszt mintha 6 lenne rajtam? Eskü nem értem car az angolom, ha 2 van rajtam hat a kettő, ha 4 a négy, ha 6 a hatos effekt és mi van ha van gyürüm?
    kérdés: Legendary tárgyak receptjei főleg hol esnek? Bounty?

    Ha kiesik a gyürü, ami erősiti a WW-t 250-300%al, elérem a min. 40chc 300 chd-t, szerintem elérem amit kitűztem magam elé......1 év hehe
    Aztán jöhetnek a kiegésztők normális gyürük, leg.gemek, néztem videót a toxinról ami 2k fegyó sebzés 10másodpercig 25 lvl felett a mérgezettre +10% sebzés ha jól értem, hát így 800%-al elképzelem ahogy végigszántok a népen WW-fel padlógázon és a fele áll a méregben háát feltüzel a tudat, hogy nekem is eshet…..
    Jó ez a játék na….tudom lelkes vagyok ....majd elmúlik. :))

    [ Szerkesztve ]

    Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?

Új hozzászólás Aktív témák