Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz sith7 #84056 üzenetére

    Én is hasonlóan vagyok a HotA fegyóval. Nincs anci belőle. Mondjuk reforge-ot még nem toltam rá (2k+ DB elment rare upgrade-re, de anci nem lett belőle), mivel sorcnál a primussal vagyok ugyanígy és előbb abból akartam ancit forgatni.

    Barbbal farmoltam T8-on sima riftet alapanyagért és BS-t költöttem az alap cuccokra, hátha jön anci belőlük. Szerencsére azokból legalább sikerült anci verziókat összeszednem kadalától így, bár amu és kézvédő az még problémás.

    Na szóval összeszedtem 550 FS-t és forgattam a primust sorccal. 2 anci lett a 11 forgatásból, de egyiken int+LoH+14%energytwister, másikon pedig Int+4arcane/crithits+14%Meteor. Nem is kaptam agybajt :W

    Egyelőre hanyagolom a delrasha sorcot (pedig jobban tetszik, mint a vyr, még úgy is, hogy nem olyan hatékony)

    Tegnap vagy tegnapelőtt linkelt valaki egy táblát az S4-es "menő" buildekről. Na ott láttam solo-ra alkaizer féle barbot. Anci HotA fegyó hiányában és anci IK fegyó birtokában gondoltam átskillezem a barbot HotA-ról. Cuccok úgysincsenek még forgatva (FS gyűjtés végett nem pazaroltam rá, így is bírja szépen T8-at), de a cube-ba való öv (dupla rend a mobokon) nincs sajna, szóval egyelőre vyr-ezem matikért és BS-ért (sorc lenne a kedvenc kaszt, de szokni kell a vyr "működtetését" :B )

    Ja igen, ez mind solo, mivel olyan hihetetlenül összevissza tudok diózni néha csak egy fél órát, hogy inkább nem rontom mások játékát (úgysincs tapasztalatom partyban)

    [ Szerkesztve ]

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák