Új hozzászólás Aktív témák

  • Edge

    veterán

    válasz granini #69206 üzenetére

    Akkor én is :)

    Kicsit felélesztettem a jadewd-met, esett neki egy egész jó wrath of the bone king mace, háttő a dps ok de annyira papír szerencsétlen hogy borzalom,ha nem a megfelelő ritmusba nyomkodja az ember a dolgokat akkor meszeltek neki. Ugye eddig zombie dogs elvitte a benyelt damok 30%-át, de így kétkezes fegyverrel eléggé szopi.

    Továbbra is WD, csináltam egy tank wd-t(moratoriumot még maxolni kell). Hát teszteltük is 2 player gr43, ofc act5 mobok + legtöbb ranged volt szívás rendesen... hát kérem ez baromi stresszes egy üzem :DDD Levittük de leizzadtam rendesen.

    Wizard:
    Találtam egy fulldps build-et, még nem tudtam igazán tesztelni mert tankos riftbe kellene, tegnap ugyan félig meddig sikerült de az ügyeletes tank elmondása szerint nem volt formában és estünk keltünk, pláne hogy full dps buildbe mentem úgy én is 1 hit(najó 2 az fb set miatt) vagyok.
    Ez a build az.
    Gear: hát igazából amit javasolnak megvan minden hozzá csak épp nem értem minden egyes részletét a leírás is kissé zavaros a diablofans-on. Tehát én inkább egy olyannal mentem amit ROB használt(persze most nem az látszik rajta), hydra vállas+chest, furmány, cipőre disintegrate(sisakra még nincs)+rorg és soj volt bent, de így is láttam 6-700M közötti firebird DOT-ot is..

    Na és a lényege:
    slow time bubit leteszed, arcane dynamot feltöltöd electrocuteval, leteszed a hydra-t, dynamo töltés megint majd disintegrate.
    A Gear lényege: elvileg a Restrian set ringeken alapul az 50% dam bónuszon amit full resource mellett adnak és a disintegratet ezzel a buildel azon lehet tartani, nade ennek ellenére sokan a rorg+sojra esküsznek, szóval itt éreztem azt a bizonytalanságot.
    Mindenesetre némi tesztelés kell ehhez még részemről.

    Többékevésbé: éééééééééééé bbb

Új hozzászólás Aktív témák