Új hozzászólás Aktív témák

  • kokov

    tag

    válasz Rayner #63579 üzenetére

    Á, nem vágod.
    A para szint eleve adja a max adható loh-ot ami már nem kevés, ahhoz még több, mint 800-at dob az amum is. Ez ugye alapból nem rossz táp csak life on hit, ami mellé jön még az LS.
    Megnerfelték az LS-t persze, csak most archon alatt nem az a kérdés, hogy hányszázezer DPS-em van, hanem az, hogy hány milla, tehát így konkrétan nerfelve is olyat tölt minden egyszerre, hogy az egyetlen ok, ami miatt nem T6-on megyek a kevés élet, de az meg nagyon kevés lett.
    Az a gond T6-on, hogy sok az elite és sokat kéne várni az archon megújulására állandóan meg sok az olyan eset, amikor 1hites történetben verik le rólam az életet mert az ilyen-olyan környezeti dolgok miatt nem vagyok éppen tele és nincs mob, aminek irtása éppen tölt és ha 50-60k life nincs tele, akkor az már csak 30-40k abban a pillanatban és azt meg leverik rólam 1-hitben is, mert rámnyomja azt a jégrobbanást vagy mi a rákot, amit nem lehet látni semmiből előre, hogy kapni fogod.
    Van amikor előtte üldöz egy buzogányfej alakú jégtömb és csak akkor robban, amikor az beér, azt meg tudom úszni, de van amikor az sincs, csak egyből robban és olyankor rittig valami nyílvesszőt is bekaptam éppen előtte és kereszt.
    Ez az a típusú szenvedés, ami csak idegesít, mert kivédhetetlen, szóval inkább megyek T5-ön, ahol ez nem öl meg.
    Egyébként az archont fel tudom tápolni úgy is, hogy keywarden is lesoványodik pillanatok alatt. Azzal megy bármi, csak ez olyan nyögvenyelős így, hogy állandóan összehúzni a mobokat, hogy sokan legyenek, mielőtt átváltok archon-ra addig meg túlnyomórészt csak futkározni meg menekülgetni, á nem jó.

Új hozzászólás Aktív témák