Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz pluhi #62070 üzenetére

    PTR-en a shadow kettes set még 1-2 napja is bugos volt. Kapcsolt a cd ikon, de minden esetben amikor 25% alá esett a life kapcsolt a smoke screen. Függetlenül a CD-től. Ha ez még megvan, akkor sok-sok lehetőség van. Halhatatlan DH-val azzal ölsz amivel nem szégyenlsz. :C (példavideót töltöttem fel youtube-ra)

    (#62077) Szancsó
    2.0.01-től (kieg megjelenés előtt 1-2 héttel már) jobb lett a drop és folyamatosan emelték a legend esélyt. Persze a magasabb nehézség és csapat jobb esélyt jelent, de a lényeg az, hog yki tudod MAGADNAk farmolni ami kell. Az AH-ban lehet több volt a játékos mint a bot, csak épp a botokhoz áramlott az erőforrás nagyon nagy hányada (Euro, gold, itemek). Innen meg semmi jutalmad nem volt. Esett egy jó ring? Aztaaa. Ezdetuti. AH: 100k gold. Na b**d meg! A botok meg nem "Fogyasztottak" csak termeltek. Teljesen szétcseszték a gold termelődést és az item kereskedelmet is. Mindenkinek jobb a teljes megszűntetés. Kivéve a 0.001% játékost, aki botolt, de az meg dögöljön meg felőlem!

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák