Új hozzászólás Aktív témák

  • Prof

    addikt

    válasz ChME #60707 üzenetére

    Masolnam en ha lenne miert, ertelme letolteni a 11GB-ot :D

    Blizzard meeting PTR elott:

    Boss nezi a karakter halalozasi statisztikakat karakterenkent party-ban.

    Boss: Na nezzuk meg miert nem hal, meg sokat a monk a statisztikak szerint partyban. Es meg tele van a forum azzal, hogy sebzes novelest is akarnak a kis piszkok. Pedig a tablazatom szerint a skilljeik mar elerik az 1 Fetish altal generalt sebzest. Na meg mit nem lol.
    Sanyi: Hat mert STR gearet hasznal es full defense passziv/aktiv skilleket igy 50Milla toughnesje van es meg radasul mindig egy szuper negyzetben all, es nezd mar milyen op Palmal mennyit sebez mar minden kill az ove.
    Boss: Ezt nem lehet igy hagyni meg kell nerfeljuk a defenset.
    Gyakornok: Uram en mar lattam partyban monkot monitoron beszol: de hat azok a monkok Zero DPS buildesek. Nem tudnak sebezni onmaguban semmit, csak huznak, debuffolnak.
    Boss: A fonok ranez zero dps? Micsoda te hulye vagy ? Be vagy szivva? Itt a tablazat elottem a monk az egyik top damage done minden partyban, hozza kavet meg es kussolj..
    Gyakornok: Elnezest hozom.. (fejben: az idiota az all damage done-t nezi az effektive dmg done helyett)
    Boss: Na szoval lassuk a monk buildeket, Hmm mindenhol OWE es STI. Toroljuk oket akkor.
    Sanyi: De uram meg igy is lesz 40% dodge-a a monknak.
    Boss: Ne szoraozzunk amr milyen OP mar, vegyuk ki a Dodge-ot is.
    Gyakornok: Itt a kave uram, de Uram ha nincs dodge a Monk egybol meghal.
    Boss: Hmm Sanyi mit gondolsz?
    Sanyi: Van benne valami uram, szerintem adjunk a monknak armort dodge helyett ugyis a forum parser azt mutatja sok a "dodge suxx" bejegyzes.
    Boss: Rendben akkor dex mostantol armort ad. Akkor mehet elesbe a patch. Sanyi akkor 6-kor a Golfpalyanal talalkozunk. Es kuld el az idiota gyakornokot tobbet nem akarom latni, nem csak hogy hulye meg a kave es szar amit hozott.

    A Dex-armor buff onmagaban mar nerf a 40% dodge+ STI-hez kepest.
    Es akkor jon az orasi hoppa az OWE-Harmony nerffel lol.. Mindent lehet ujragearelni 5 cuccon kell legyen AR, a tobbin meg adott kulonbozo singel resistek, hogy a maxot kihozd belole. Ergo ha esik egy Royal ring Fire resistel tok jo crit rollal stb, akokr cseszheted ha nem fire . light resistance van rajta.

    Ertelemszeruen pont a ritka eleve nehez jo rollos gyuru, amulert slotokon kell majd pont a megfelelo tipusu single resist... Es majd meg erre jon ra a passive skill stb egyeb 2ndary legendary affixok a geareken amik kiutik a single resistet :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák