Új hozzászólás Aktív témák

  • front3r

    őstag

    válasz FuRiONight #51197 üzenetére

    Én olvasom napi szinten a topikot és hasonló a véleményük a játékosoknak is.
    Nincs AH, trade-elni se lehet túl sok mindent, goldot egyáltalán nem, és a trade is csak azon parti tagok között működik, akikkel játszottál, de velük is csak 2-3 óráig, mert utána már nem lesz tradelhető a tárgy.
    Sokkal jobb a loot, sokszor a neked való tárgy esik. Nem kell minden nehézségi fokozat miatt újrajátszani a játékot, csak egyszerűen átállítod nagyobb nehézségre, csak minimális követelmény van itt is. Paragon szint már végleges, pontokat kapsz szintlépés után, amit eloszthatsz statokra (aka D2), a paragon szint az accounthoz kötődik, tehát ha új karit indítasz, akkor nála is eloszthatod a pontokat már lvl1-en, így gyorsabb lesz a szintezése, meg ott folytatod a paragon lvl-eket, ahol a másikkal abba hagytad, és ez oda-vissza érvényes. ;)

    Viszont meg kell venni a kiegészítőt, mert egyrészt ez adja meg a játék ízét igazán, pl. blacksmith beragad lvl10-en, mert nem esik az alapjátékban hozzá mati, csak a kiegben fog. Meg ugye a RoS-ban már lvl70 a lvlcap, és kimaradsz az adventure módból. Abban lesznek olyan questek(Bounties), amelyek dobhatnak kulcsot egy olyan kapuhoz(Nephalem Rift), ami egy random generált maphoz, mobokhoz és lootban gazdag élményt nyújt. Ez a játék end-game része.
    Na meg jön a Crusader, ami egy barbárhoz közeli kaszt, de speciális képességei vannak, kicsit talán a wizardhoz is köthető, de azt én is csak videóból láttam.

    Ezek az alapinfók, vannak itt jóval tapasztaltabb játékosok is, de ők sem szidták a változtatásokat, talán aki AH függő volt az haragszik hogy kivették, de szerintem is jó döntés volt ez.
    Én is újra megvettem a játékot, jó döntés volt.

    PS5, PSVR2 -  iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)

Új hozzászólás Aktív témák