Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz -FreaK- #46068 üzenetére

    PTR-en lvl 60-on tudsz tesztelni. Az új skilleket, actot, kasztot és magasabb szintű seteket nem. Bár alegend kérdéses, de az új setekből én még nem találtam. Az átdolgozott régiek eshetnek. Meg van egy rakat legendary is új ami lehet 60-ason is. A skillek is át lettek dolgozva, meg van 1-2 új affix az itemeken (area damage, skill damage, adott elemi sebzésre dam, cd reduction%, resource reduction %). Később ha sunyiban el nem ássák a korábbi tervet, akkor lesz crushing blow is, csak túl OP volt és visszavonták azt hiszem amíg át nem dolgozzák.

    Wizardnak kb minden használható. Az örökarchon és a CM megszűnt, de a skillek sokkal jobabn működnek.
    Amit eddig próbáltam:
    - meteor wizard (coldos és fire verziósat is)
    - sleet storm wizard
    - ice wizard: blizzard-black ice kombósat de voltak kisebb módosítások néha
    - arcane wizard: az arcane torrent brutális, de a többi se rossz.
    Biztos jók a lighting skillek is, de arra még nem szakítottam sok időt. A passzív dinamó és a forgószél is jó. Egymást buffolják. 5 signature spell buffolja az első spendert (pl a forgószelet), a forgószél meg 3 ellövés után jó kis buffot ad a signature spellre. A dinamó jó minden drága skillre is. Azt hiszem meteoron és blizzardon is hasznos lehet. Az időnövelő "régi" itemek is jók blizzardnál. Nem nagyon kellett hozzá se ApoC, se más. Elég szépen arat ez is.
    Skornnal nyomultam, kivéve amikor meteoroztam. Arra -AP-s meteoros itemekkel (SoJ, Skull grasp, source)
    Fire skillekből jó lehet feljebb az explosive blast is
    Torment1-2-ig kb bármilyen kicsit is átgondolt skill kombinációval jól lehet haladni. PTR-en bőven jó az 1.0.8-as felszerelés. Life stolen még működik elég jól. Kiegben az ki fog esni. Cserébe lesz pár új élettöltés típus, meg több itemen rollolhat LoH is (kesztyű, sisak, meg talán bracers is)

    (#46067) proci985
    Vihetsz más karaktert is. Amíg nem 60-as addig lehet jó. Bár szerintem, is hülyeség ez az affix. A rare itemeken mondjuk lehet és cserélhetőek is. Meg a 60-as craftok is (PTR-en értelemszerűen nincs "feljebb").

    (#46070) Gorneck23
    Ja, azt javították. Esik még ilyen item, de nem kirívó. Néha-néha elvétve.

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák