Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz Bird #44792 üzenetére

    Ezt már rég beláttam, többek között ezért is várom már a kiegészítőt, hogy valami újat lássak, amit magam tapasztalhatok meg, nem pedig a többiek hátára állva, adományokkal tudjak csak kínkeservesen bekukkantani az eddig még nem próbált szintekre. Nem magát a játékot unom, hanem amikor ugyanazt a pár pályát kell ismételni orrvérzésig, mert már semmi újdonság nincs az eddig látottakban.

    Szeretek csapatban is lenni, sok MMO-t kipróbáltam és mindegyikkel jó volt játszani, ahogy itt is jó, ha partiban vagy. Pusztán csak arról van szó, hogy én szeretem bejárni a terepet, felfedezni a rejtett dolgokat és a magam erejéből boldogulni. Ahogy ezt egy normális offline szerepjáték esetében is tapasztaltam - tudom, a Diablo se nem offline, se nem szerepjáték, de azért jó lenne, ha egyedül meg lehetne tapasztalni a magasabb szinteket is - és itt most nem azt mondom, hogy nem lehet MP10-es játékot indítani, mert lehet, hanem hogy a normáltól infernóig tartó végigjátszás alatt tudjunk összeszedni olyan geart, amivel elkezdhetjük MP1-en, ahol esnek jobbak, amik jók lesznek MP2-re, stb.

    Alig esik értelmes felszerelés, még MP8-on is, a cuccok 99%-át el kell adni, hogy legyen pár aranyad, amit azután el is visz, ha készítesz néhány követ (Örülök, ha összeszedek egy milla goldot, azután meg lesek, hogy alig pár perc alatt elviszik az apró-cseprő dolgok. Mint a valóságban: megkapjuk a fizetést és mikor feladjuk a rezsire a csekkeket, alig marad valami az egy hónapnyi kínkeserves meló árán keresett pénzből).

    Szóval nem magát a Diablo-t unom, hanem az állandó aranyfarmolást.

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák