Új hozzászólás Aktív témák

  • Helmoras

    őstag

    Na csak hogy kicsit én is szítsam a tüzet, szerintem jelenleg ugyan annyi pénzből komolyabb farmolós karit lehet kihozni egy átlag playernek a barbár kasztból mint egy dh-ból( gondolok itt a megölt mobok / idő arányra), elképzelhető hogy az end gearrel rendelkezők közt a dh erősebb, de az end gear csak a játékosok nagyon kis % nál jelentkezik igy az nem mérvadó.

    Nem szabad elfelejteni hogy itt még mindig minden a pénzről szól, ezért vannak ilyen drasztikus változások minden patchben hogy ujra és ujra nekiálljanak az emberek ahzni, vagy adott esetben uj karaktert kezdeni, most nerfelik kicsit a barbárt, 1-2 héten belül jön majd valami uj durva build egy másik kaszta így az lesz op, és kezdődik minden előről. Sokan elégedetlenkednek majd viszont a többség (ami a Blizz-t segíti) elkezdi az uj karakterét vagy akár folytatja és sulyos pénzeket költ a gearre.

    A DH 1500 % os sebzésű ugrabugra skillje, véleményem szerint oltári nagy baki volt, komolytalan dmg-et kapott ezt speciel instant bugként kezelve vissza kellett volna állítani.

Új hozzászólás Aktív témák