Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz Jazz #32078 üzenetére

    Talán ha arra hivatkoznál amire válaszolsz és nem olyasmire ami után már témaként szerepelt vagy 20 hozzászólás, akkor nem lennél félreértve. A 817 DPS szar. A WKL jó dolog, de nem WKl vs más fegyver, hanem WKL vs másik WKL szinten kellene vizsgálni a helyzetet. A hatás meg megírtam. Kb 2% skillel kevesebb és +40 DPS (ami a fizikain jön ki) viszionlatban még épp a fizikai alap a jobb. Az összevetés meg az említett két WKL használó monk fórumos kariján lett lemérve akkor, de a te monkodon is simán megvan az arány. Hiába "tökéletes" a skill dam, ha az alap satnya. A névleges unbuffed DPS-ben lehet kicsi az eltérés, viszont a buffed skill Damage Per Secondban böszme nagy minuszban vagy. Valljuk be inkább az számít amivel runolsz és nem az alap.

    Ezeket az értékeket nem tudom honnan vetted. Sose lesz egy maxos skilles +30 DPS-es WKL mellett -1k DPS-ed.
    d3rawr calculatort használtam. Számomra az megbízhatóbb forrás, mint a te kézzel lemérem hogy 1, vagy 2 fokos a Balcsi módszered.

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák