Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz MrCsiT #31066 üzenetére

    Kicsicsillag, kifejtenéd mi a fenét lehetett ezen a kiemelés miatt félreértelmezni?. Itt a teljes zagyvaságod (félkövérrrl amit kiemeltem előzőleg és amire reagáltam. + beletettem a visszahivatkozott pontokat, mert már akkor se emlékeztél rájuk mikor írtad) :

    "Akármilyen skillezéssel, 2 dolog kell az értelmes haladáshoz :

    1. ne halj percenként 2x (életképesség adott mp-n);
    2. minél gyorsabban öld meg a mobokat (hatékonyság)."

    ...

    "NEM releváns, hogy azért haladsz gyorsabban, mert több a sebzésed ( előző 2-es pont, tudod ? light skillek, blizzard, egyéb támadó skill) vagy azért, mert ( 1-es pont ) nem halsz annyit , amiben durván segít a Magic weapon/blood magic."

    A Vagy-vagy jellegű tartalom lereagálható az egyik kimenetelre. Nem veszik el semmi. Mellesleg a hiatkozott kettes pont nem a sebzés nagyságát, hanem a bevihető sebzést (hatékonyságot) jelezte, ami nem ugyanaz. EBbe belefogható az az apróság, hogy nem kell kitérned annyit. Túl hanyagul fogalmaztad meg az egyes pontot, így abba ez nincs bent csak az elpatkolás faktor.
    Azért értem hogy divat neked másokat fikázni látatlanban is, de legalább ne magadat égesd be azzal, hogy olyasmire reagálsz ami nem is létezik.

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák