Új hozzászólás Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    válasz sto1911 #27825 üzenetére

    ja, haverom már az elején szórakozott acsikkal, én mondtam neki, hogy élvezem egyelőre a gyilkolást, majd akkor acsizok, ha kezdek már csömört kapni (addig meg összejön egy része magától is)

    ő már lassan fél éve alig lép be, én meg elszórakozok :) ahhoz képest, hogy negatívan kritizálják sokan, szerintem mindent elárul, hogy ilyen stabilan leköt... max 1-1hét szokott kimaradni... most lvl54 a 2. wd-m, felviszem 60-ra, meglesz megint csomó acsi és újra a főkarakterrel fogok menni cuccgyűjtésre és öltöztetgetem... célnak kitűzöm, hogy mp5 fölött is stabilan überezhessek szólóban... (azért dh-val nem olyan sétagalopp, mint egy barbival... kivéve magdit+leót... náluk soha nem dőltem még ki, viszont ghom fingja+raka teleportálása annyira nem tetszik, ugyanígy kula lassítása/plafonbontása és sb reflectje/nyakoncsípése sem kellemes)

    "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák