Új hozzászólás Aktív témák

  • Gorneck

    titán

    válasz granini #26972 üzenetére

    Én napi 2-3 órát játszom, meló mellett...vagyis után, sörrel vagy épp kakaóval az asztalomon. Kikapcsol...főleg, hogy 1-2 PHsal TSen kommunikálunk így kevésbé unalmas letolni uazokat a köröket...aki meg eddig segítséget kért annak aszhem adtunk, hol stashből, hol ah-ból.
    Flippelni se nagyon szoktam, hacsak nem tekintem annak, hogy a kariról levedlett cuccom 60M-ről 350M-re ugrik értékben, mert épp van rá kereslet.

    A Blizzard felelősége részemről az, hogy még mindig nincs tartalom a játékban és már kurvára kéne...engem komolyan nem érdekel sem az AH/RMAH sem a botok, eddig is megoldottam a karijaim fejlesztését (ahogy a reggel óta tartó eszmecsere is baszott mód unalmas, de azt pl még senki se írta le, hogy pl van e új ACT1-2 farmút, hogy ne kelljen már ACT3ba pesvedni nonstop), annak örülök, hogy így picivel könnyebb a kari építés AH/RMAH segítségével, mint volt anno és pont. Voltak eddig is elérhetetlen cuccok és lesznek is...de némi tartalom, némi kihívás már nagyon jól jönne...és jobban örülnék, ha ebből lassan lenne is vmi, mert ez sokkal fontosabb számomra, mint azon izzadjak, hogy nem tudok megvenni vmit amire 1.0-ban se volt goldom és most sincs...

    Gorneck#1239

Új hozzászólás Aktív témák