Új hozzászólás Aktív témák

  • persil

    nagyúr

    válasz Edge #24914 üzenetére

    Nem haragszom, de ez nem filózás, 1165 dps-es, 66% crit dmg-es példányom van, egyszerűen szinte "ingyen" levadásztam licitre.

    Szimplán csak megjegyeztem, hogy mennyire "irreálisan" megnő az ára valaminek, ami top közeli. Mondom, ha marquise emerald kerülne bele, akkor adna nekem 15k dps-t.(ami mondjuk sok, nem tagadom, de 250-re 15 már számomra nem olyan értékes, mintha mondjuk 80-ra jönne 15)

    A 200 milliót meg ne úgy értsd, hogy néhány szemetet felvásárolva meg tudom duplázni a dps-em, mert ezen a szinten talán már egy ici-picit túlléptem... De, ha bújnám az ah-t, meg sikerülne egy-két best buy-t, esetleg licitet elcsípni, akkor biztos találnák olyan cumókat, ami itt-ott hozna néhány ezret és mégsem költöttem 2(esetleg 3-4, mert ez sokat érhet) milliárdot.

    Amúgy szoktam nézegetni és általában az van, hogy ugye a plafon az ilyen ~1170 rendre 2 milliárdért, aztán hirtelen ott van alatta mondjuk ugyanez 1150 dps-el 700milláért, néha még kevesebbért. És akkor máris az van, hogy 200-300 dps-ért kiadsz több, mint egy milliárdot.(nem kell leírni, hogy ilyen nincs, mert napi szinten előfordul 1-2 ilyen "jó vétel", de kb 40-50 dps mínusszal rendszeresen harmad/negyedáron vannak)

    Szóval ennek messze nincs köze ahhoz, hogy szerinted mennyire vagyok csóró, vagy alja :)

    Szrk.: javítanom kellett, nem 1170 dps-es a chanto-m, csak egy szar 1165.7-es darab :)

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Új hozzászólás Aktív témák