Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz Cyberbeni #21546 üzenetére

    A vállason az erő a "main stat". Kb minden karakterre kellhet egy jó craftolt darab, így ha "véletlen" nem erős lesz, akkor nem veszítek sokat. A vitással jöhet ki a legtöbb statpont erő-vita kombónál és a legmagasabb az esélye a kiemelkedő statpont mennyiségre. Azt hiszem str-dex, vagy intes vállason max 530 statpont lehet, vitással erő kombóval 630. Kb ezért. Alapverziós erővállas kevés vitával van. A vitám alapból sem sok. A felszerelés 1-2 helyen kényszer, mert kevesebb vitával magasabb MP-n már nagyon törékeny a karakter. Jobban illeszkedett a látványba és szép damot adott a depht diggersem, de kb volt vagy 25k life mellette. Tyralel armornál már bukok eleget. Az meg marad. Mer' olyan cuki. :DDD (meg mert sokat számít azért az a 15% dam démonokra)

    LoH-ban már azóta nem nagyon foglalkozok, hogy 100k feletti a DPS-em. A rend életszívása sebzés alapján nem nagyon volt érintve a leírásokra, csak a rúnája, az meg nem ugyanaz. critet nem jelez, hanem minden sebzés "fehér", így sok megbízható infót nem kaphatsz. Alacsony MP-n minden döglik, magason meg annyi élet van, hogy nem látszik érdemben a különbség.
    De köszi az észrevételt. Igazán hasznos volt. Töled szokatlan módon arányosan volt benne a b@szogatás és az infó. Többnyire eltolódsz az egyik irányba. Remélem nincs semmi baj! :DD

    (Mellesleg a goldmennyiség és a játéktudás nem kell, hogy egyenes arányban legyen. A pontos működés ismerete onnan kezdve mindegy, hogy a rend élettöltős rúnája mellett szinte halhatatlan vagy és ez a támadási forma csak kiegészító a stabil jobbgombos támadások mellett. Más tészta az, ha a rend dam maximalizálására gyúrsz)

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák