Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
válasz Daelion #112326 üzenetére
Elnézést a sok OFFért, ugorja akit nem érdekel.
A Van Helsingek topikjai sok éve kihaltak. Az egyikben volt egy hsz. idén, 4 év után.Az a benyomásom a 3-ik rész közben, mögöttem az előző 2 résszel, illetve a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyrral is játszottam: a NeoCore Games csapata tehetséges.
Vannak jó ötleteik, ezeket a játékokat végül mind kihozták multiplatformként is, munka is van bennük. Nagyon örülök a magyar feliratnak mindegyik esetben, de ettől nem értékelem magamban magasabbra a játékot.
De.
Nem tudom, mi az oka, de valami mindig félremegy.
Nem érzem katasztrófának, mint a Pagan Onlinet (ezzel nem játszottam, de informálódtam, kivették a multit akkora bukó volt és új név alatt kiadták megint) Warhammer: Chaosbanet, vagy a Vikings - Wolves of Midgardot, ami olyan sok javítást kapott, hogy kb. másfél évvel a megjelenés után 2.0-ás patchet kapott, ami ennyire szegényes. Tudomásom szerint a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr kapott még annyi hibajavítást és átdolgozást, hogy 2.0 legyen. Na jó, persze a Diablo III is. A Martyr 2.0-ban igen sok munka fekszik, én már ezzel a verzióval játszottam. A D3-mal is ez a helyzet.Szerintem a Van Helsing 3-ik részének a hibajavítását nem fejezték be anno.
Ha már megvan, szerintem ugorj neki a változatosság kedvéért.Szándékosan a megjelenés sorrendjében kezdtem el, kihagyom a The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cutot. Tudod, hogy ha megvan a 3 rész, akkor meglehet igényelni? Nagyon rendes a fejlesztőktől.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest