Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz _ocsisajt #108901 üzenetére

    Hát, lehet, hogy furcsa lesz tőlem ilyet hallanod, de nem tudom, mi az a "rekt". :B

    Ha arra gondolsz, hogy hányszor mentett meg skill, vagy felszerelés a haláltól, akkor nagyjából úgy 5 és 10 közé saccolnám. Megszoktam, hogy ha már elégnek érzem a sebzést, bepróbálom felemelni egyel a Torment szintet, de azért HC-n óvatosabbnak kell lenni, ha előfordul, hogy gyorsan leesik a HP bizonyos helyzetekben / sebzéstípustól, akkor nincs mese, amíg nincs elég szívósság, vissza kell venni a szintet.

    Párszor előfordult, hogy Vortex-es elit belehúzott a néhai Molted-es kollégájának a robbanásába, ilyenkor esélyed sincs elkerülni, ha nem lenne az Indestructible skill, akkor ott is hagytam volna a fogam. Úgyhogy azért nem leányálom ez a HC. :)

    Amúgy érdekes ezzel a LON gemmel fejlődni, új ízt ad a játékba, ugyanis néha csak azért használtam bizonyos felszerelést, mert Anci volt, és így kaptam a sebzésbónuszt, így ki kellett próbálni a builddtől eltérő skilleket is, hogy fejlődni tudjak. Oké, a végén muszáj felrakni a class-specifikus itemeket, de addig duplán érdekes és izgalmas volt ezzel a játék. :)

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák