Új hozzászólás Aktív témák

  • Spec

    őstag

    Sziasztok! Egy kis segítség kellene. Nagyjából egy hónapja újratelepítettem a gépemet, és ha már újrahúztam, akkor már egy Win 10 Pro 64 bit került rá. Korábban Win 7 Ultimate 64 bit volt rajta. A játék a korábbi rendszeren simán futott, minden lag, akadás, fagyás nélkül, legalábbis nem emlékszem, hogy sűrűn előfordult volna.

    Most kb. egy hónap kihagyás után feltettem újra a játékot. Először is azzal kezdett, hogy induláskor merevre fagyott, hogy még a feladatkezelőbe se tudtam kilépni. Csak egy teljes újraindítás segített. Újraindítás után ismét elindítottam, ekkor már be tudtam lépni, de iszonyatos lag spike-ok voltak. Kicsit körbenéztem a neten erre-arra, hogy milyen optimalizálásokat javasolnak. Jó párat meg is csináltam. Talán jobb is lett, de még mindig be-be ugrik egy lag tüske a legváratlanabb helyzetekben.

    A gépem: core i5 3470, 8 Gbyte RAM, GTX 1050 Ti OC 4 Gbyte VGA, 50 Mbit-es optikai net. Ennek elégnek kéne legyen szerintem, és látszólag nem is a hardver képességekkel van gond.

    Korábban semmi ilyesmit nem tapasztaltam, úgyhogy vagy az újabb játék verzió az oka, vagy a Win 10. Én inkább az utóbbira gyanakszom. Van valami "ultimate solution" ilyen problémára, vagy valami ötlet, hogy mit kéne beállítsak esetleg?

    [ Szerkesztve ]

    "They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine

Új hozzászólás Aktív témák