Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz Kobe #101942 üzenetére

    DB= Death Breath.
    A Kanai kockában lehet sárga itemből upgradelni legendaryra, vagy set itemre.
    Kanai's Cube - keress rá a Youtubeon. Akad magyar nyelvű ismertető is, de az régi. Pár funkció változott, mondjuk ez pont nem. Bemutató: Kanai's Cube - van ami még használható a videó alapján.
    Sárga-kék-fehér alapanyag kell hozzá és Death Breath. Az emberek általában a DB költést írják be, mert az nem gyűlik olyan gyorsan, mint a többi szükséges nyersanyag. Ráadásul a többit lehet konvertálni pl. kéket sárgára vagy fehérre, a DBnek nincs ilyen opciója.

    Az ékszerésznél tudsz gemért pl. gyűrűt kraftolni.
    Ruházatra Kadalát érdemes meglátogatni, a BS (BloodShard) nála költhető el. Pl. az ékszer drága nála. Ahogy a fegyverek is, ezeket érdemes sárgából upgradelni. Előtte érdemes tájékozódni, hogy 1 vagy 2 kezes fegyver ami kell neked, kard vagy tőr, stb. Pl. Daggerből nem lesz Sword, csak Dagger lehet. A Diablo Blizzes oldalán van tárgylista, mi milyen kategóriájú. Ami kell azt a kovácsnál le lehet gyártani, megkapod sárgába, amit upgradelhetsz. Megfelelő kategória legyen, és lvl70-es a kiválasztott item. De lehet azt is upolni, amit pl. riftezés közben szedsz össze. A kék és fehér cuccok csak bezúzni jók a kovácsnál alapanyagnak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák