Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz havri1 #101533 üzenetére

    Nekem nem baj. Azt csinálsz amit akarsz.

    De miért a 10 percest?
    Felejtsd el a gemhúzást. Először jobb cucc kell, hogy magasabbra mehess. Azt írtad ez a problémád.
    Ha 10 perc alatt nem 1, hanem 2-3 GRt nyomsz le, az több XP, több cucc, és gondolom BS is több lesz. Amint megvannak a kívánt cuccok, majd mész fentebb.

    Én is 10 perc körülieket mentem, amíg itt nem írták, hogy többre megyek a kisebbekkel.
    Bepróbáltam.
    Többet fejlődtem 1 hét alatt, mint előtte akár 2-3 hét alatt (és itt P1400+ról beszélünk) a BS-t szinte nem győzöm költeni, a legeket meg bezúzni, rengeteg FS-em lett. Primalból is esett pár darab, több, mint az előtte lévő 3 hétben.
    Hiába tudok akár GR88-at is menni, ha a GR70-75 éri meg nekem. Patch után majd mennek fentebb a gemek. Én is erősebb leszek, fentebb tolódik a 3-4 perces GR is. Majd a 80-as bekövezett cuccaim lecserélem 90 körüliekre. Már felhúztam vagy 6 követ 0-ról 70-re csak erre a célra.

    Nem kell hinned senkinek, 1 óra alatt menj 6 10 percest, majd 1 óra alatt menj 3-4 percesből amennyi belefér, és nézd meg melyik mennyit termelt.

    Kökénnyel egyetértek
    A T13 mehet csapatban. Régen szólóztam ezt is, amíg be nem próbáltam ezt is csapatban... igen hamar összejött 35-40 kulcs (na meg DB, legek), amit nem volt nehéz elverni gyors GRekkel. Volt olyan, hogy én voltam a leghatékonyabb, és olyan is, hogy tp Wiz után szaladtunk végig. De gyorsabb volt, mint egyedül, és eredményesebb.

    Részemről befejeztem a témát, ha megfogadod amiket írunk, megfogadod, ha nem, nem.

Új hozzászólás Aktív témák