Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Tyler Durden #10120 üzenetére

    hát, lottóötösre az esély ismert,100m+ lootnál meg először tudni kéne, hogy mi az ami elmehet annyiért, aztán annak az arányát kéne az összes drophoz hasonlítani.

    piros 21re szerintem jóval nagyobb az esély, bár nyerni nem feltétlenül fogsz vele (ha van max megjátszási összeg, ha nincs, akkor van nyerő stratégia végtelen pénzt feltételezve).

    Sirandrish: Miért kéne minta? HA az MF beleszámít a rollba akkor több MF-el jobb cuccot kell hogy kapjak..akár 1 itemnél is...
    ez jól hangzik, de nem így van. az mfnél az a kérdés, hogy az affixek eloszlásának minőségét tolja-e feljebb, vagy sem. eloszlásról meg egy drop esetén nem beszélhetünk, ezért térünk vissza és vissza az eloszláshoz.

    példa:
    esik egy 1300dps 320dex 200vit 3lifesteal 2sock 1000lifeonhit manticore egy embernek, 99 másiknak pedig esik 99 manticore 900dpssel, dex, vit, steal és loh nélkül, egy sockettel. az átlag dps 904, az átlagár pedig olyan 10.4millió körül fog mozogni, ha az első 1milliárd, az összes többi pedig negyvenezer (=brimstone). átlagot nézve a manticore árak magasak, a manticore pedig használható. ha az egy darabot nézzük, akkor a manticore a legjobb XBow és nagy pénz, ha a többit nézzük, akkor a manticore brimstonenak jó, másra nem. na emiatt kell mintát nézni.

    (azért vicces, hogy időnként visszajutunk a valószínűségszámítás témaköréhez a topikban)

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák