Új hozzászólás Aktív témák

  • l.skywalker

    Topikgazda

    válasz .LnB #2087 üzenetére

    Hey. Poénra próbáltam venni, nekem be ne feszülj :)

    Arra akartam rávilágítani, hogy az én tapasztalatom szerint ahhoz, hogy 4 olyan ember össze tudjon állni, aki képes a Raid-et letolni nagyon sok óra és nagyon sok gyakorlás kell. Vannak ilyenek, de én pl. személyesen sem találkoztam még a játékban ilyenekkel, pedig már 300 óra körül járok.

    És visszatérve a poénra, nem lőttem be a halmazt megfelelően: arra akartam vele rávilágítani, hogy Kanadában él mondjuk 35millió ember, de ebből csak 35 az aki válogatott szinten tud jégkorongozni. A maradék 34 999 965 ember ennek okán nem úgy éli az életét, hogy válogatott jégkorongos lesz, csak mert másik 35-nek sikerül.

    (#2089) Snike: a Gunsmith-nél tudsz direkt lila Kinetic Mod-ot fegyverbe venni 2 féle módon. Vagy addig veszed a kék modokat, amíg nem dob ki egy lila Kinetic-et vagy betörsz sok-sok lila modot az Inventory-dban és azoknak az alkatrészéből csinálsz a gunsmith-nél direkt FEGYVER mod-ot addig amíg nem lesz Kinetic. Ez utóbbi a célravezetőbb történet.

    Amúgy ezt kell keresned (jobb oldali lila kis kockák, just for sure):

    [ Szerkesztve ]

    Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Új hozzászólás Aktív témák