Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
somasz
Topikgazda
válasz Letta92 #43500 üzenetére
Írd be a service taged, utána válassz oprendszert, figyelj a 32/64 bitre!
Egyszerűbb lehet egyben a CAB fájlt letölteni, utólag pedig betallózni a kérdőjeles eszközöket.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok. Tudtok jó szakit ajánlani? Kijelző törést kellene orvosolni.
Tigris, tigris, csóvafény...
-
TommyX_
őstag
Tudom ez a téma Dell notebookoknak szól, de mivel nem találtam más nagyobb Dell témát, így egy kicsit offolnék, és remélem tud valaki a kérdésemre válaszolni.
Vettem egy Dell tábla gépet és a kérdésem az lenne, hogy ami a hátlapjára lett ragasztva Service tagos fehér matrica, én azt levehetem róla?
(A Service Tag a tablet alján is rajta van egy fekete matricán az EX számsorra együtt.)Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
Lokids
addikt
Van itt valakinek 3542-es inspironja? Tudom, nem drága laptop, csak TN paneles cucc, de olyan problémám van vele, hogy ami a monitoromon (Dell IPS) barnás színű a laptopon szürkés. De a többi szín sem passzol. Mellé tettem a Latitude 6410-esem, ami szintén TN panel, de azon a színek jók voltak.
Ráadásul telítettség állításra sem találtam lehetőséget a driverben.
Általánosan ilyen szar ennek a képernyője, vagy csak én szívtam meg?If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
válasz szentkuti11 #43507 üzenetére
Igen.
Sajna akkor sem jó.
minden stimmel, de amikor mellé rakok egy úgyanúgy TN paneles kijelzőt, akkor mintha valami kínai gagyi vs profi kalibrált monitort látnék.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Tothgera30
Ármester
Minden 6430-asban Multi touch van?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
borbas666
aktív tag
-
thegabriels
csendes tag
Sziasztok! Először is boldog új évet! A kérdésem a következő lenne: a laptopnak sikerült megarcolni a kijelzőjét sajnos és nem tudom, hogy mennyire vészes a helyzet, hogy garanciába javítják-e és ha nem akkor mit kellene vele csinálni? Mellékelek egy képet is róla.
Köszi szépen előre is!
G.
[ Szerkesztve ]
Nokia 3410 -> Sony Ericsson Z200 -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson T700 -> Sony Ericsson W880i -> LG KM900 Arena -> Samsung Galaxy Ace -> Nokia 5000d -> Sony Xperia Ion
-
somasz
Topikgazda
válasz thegabriels #43516 üzenetére
Hacsak nincs rajta Complete Care és nem vagy USA-ban, vagy UK-ban, nem cserélik gariban.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
-
somasz
Topikgazda
válasz thegabriels #43518 üzenetére
Legközelebbi szerviz, vagy hozzáértő ismerős + új kijelző.
-
thegabriels
csendes tag
válasz somasz #43519 üzenetére
Mindenképpen szükséges az új kijelző? Ahogy nézem nekem olyan, mintha a kijelző előtt lenne egy plexi és az karcolódott meg.
Nokia 3410 -> Sony Ericsson Z200 -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson T700 -> Sony Ericsson W880i -> LG KM900 Arena -> Samsung Galaxy Ace -> Nokia 5000d -> Sony Xperia Ion
-
soldi3r
veterán
válasz thegabriels #43520 üzenetére
Displexszel megprobalhatod felpolirozni, de elotte mindenkepp nezd meg, honnan tudsz uj/bontott kijelzot beszerezni.
[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
kistewe
tag
válasz thegabriels #43520 üzenetére
Ha nem zavar akkor hagyd ahogy van, asszony a gépéből is hiányzott egy darab mert ráesett valami, de még évekig ment...
uff stewe
-
bisiz
tag
Sziasztok!
Van egy dell inspiron n5110 laptopom, amin win 8.1 volt, amikor megvettem. Eltelt azóta fél év, gondoltam újrahúzom a windowst, win7-et tettem rá fel.
MInden rendben ment, beindult a windows, aztán újraindult a gép, és azóta folyamatosan újraindul és nem jön be a windows töltőképernyő sem.
Mit lehet ilyenkor tenni?[ Szerkesztve ]
MSI x570-a pro, Ryzen 7 5600x, BQ Dark Rock pro 4, G.skill DDR4 2x16gb 3200, AMD Radeon 6900XT, Corsair rm650x
-
bisiz
tag
2 partíció van. Egy windowsos és egy adat. A windowsos partícíót formáztam meg természetesen. Az adatoshoz nem nyúltam, mivel nem szeretném, hogy azok elvesszenek.
Lemezről bebootol most is, és megpróbáltam újratenni mégegyszer, de miután feltelepül ugyanaz a probléma. Egyszer bejön a windows, újraindul majd onnatól csak a dell logóig jut el és sorozatos újraindulások vannak.Előtte ilyen gond nem volt, amíg le nem formáztam.
MSI x570-a pro, Ryzen 7 5600x, BQ Dark Rock pro 4, G.skill DDR4 2x16gb 3200, AMD Radeon 6900XT, Corsair rm650x
-
soldi3r
veterán
válasz Tothgera30 #43527 üzenetére
Ha egy 5x5mm-es negyzeten belul tobb halott pixel van, akkor azt cserelik, nekem ez legalabb 3-nak tunik.
E30 (oo=[][]=oo)
-
SzaboZE
addikt
válasz Tothgera30 #43527 üzenetére
A fórumon idén először, szóval mindenkinek BÚÉK
Az alapvető infók pixel garancia szempontból
[link]Amúgy meg dellnek a hiba bejelent és kiderül cserélik-e.
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
Giovanny
őstag
Üdv,mindenki Használ valaki E7440 Ubuntut? Milyenek a tapasztalatok stb..,?
Zero Defect.No Compromise !
-
TurpiUrfi2
tag
Sziasztok!
Még mindig nagyon szívesen vennék használt Lattitude 6430-t vagy 6440-t. Saját használatra, tehát privátban magamnak.. Ha van ötlet, ajánlat várom..
Köszi. D.
-
soldi3r
veterán
válasz Giovanny #43532 üzenetére
Eddig egyedul Quadros Dellel volt gondom, bar en inkabb Debiant hasznaltam.
The Dell Latitude E7440 laptop with the components described below has been awarded the status of Certified for Ubuntu.
(#43530) SzaboZE, Most akkor ez hogy mukodik pontosan? Elmeletileg az ISO szabvanynak is meg kell felelni a gyatonak.
[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
SzaboZE
addikt
válasz soldi3r #43536 üzenetére
Lehet, de a dell nem európai gyártó, így őket ez nem igazán érdekli (ahogyan a többit sem) Ennek ellenére pozitív a tapasztalat a pixelhibákkal kapcsolatos ügyintézésről.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
gyomorsav
újonc
Hello!
Egy Dell Inspiron 15/R laptopom van benne:
Intel Core i7-3632QM Processer
8gb RAM
1 TB
AMD Radeon HD 7730MÉrdeklődnék hogyan lehetne - ha lehet egyáltalán - viderókarit cserélni jobbra.
-
félisten
-
Tothgera30
Ármester
Friss Win telepítés után azt vettem észre hogy nagyon lassú a gép. Ellenőrzöm, hát memóriát úgy 10-13%-osan használja csak ki, HDD-t állandóan pörgeti. Milyen progit tegyek fel ami ezt "szabályozza"? Ilyen még nem történt velem .
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
somasz
Topikgazda
válasz Tothgera30 #43540 üzenetére
Minden driver fent van? Windows update nem fut a háttérben?
-
somasz
Topikgazda
válasz Tothgera30 #43542 üzenetére
Mindent, ami kérdőjeles...
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
A DELL NetReady software mire való ?
Fenn kell, hogy legyen a gépen, vagy nem szükséges, nélküle is lehet normálisan használni a gépet ?
Üdv.
Astra
-
félisten
válasz AstraCDX #43546 üzenetére
Dell NetReady from Dell Inc.
What is Dell NetReady? (from Dell)
Dell NetReady, out-of-the-box high-speed broadband internet connection built into your mobile device, laptop or tablet. It allows you to travel across Europe staying online. No matter where your business or leisure purposes might take you, you’ll be able to sync your work emails, surf the web or listen to your favorite music. It works in a small café near Charles Bridge in Prague, travelling in a Paris subway or heading to a business meeting in Düsseldorf. Free (or even paid) WiFi hotspots are often shared by many users, making connection speeds slow. Mobile broadband provides consistent 3G/4G speeds so you can make the most of your web experience. With mobile broadband built into your laptop, there's no need to worry about the integrity of the network you're logged on to or those who might be sharing it with you.
OverviewDell NetReady is a program developed by Dell. The most used version is 3.0.0.1227, with over 98% of all installations currently using this version. Upon installation and setup, it defines an auto-start registry entry which makes this program run on each Windows boot for all user logins. The software installer includes 23 files and is usually about 2.11 MB (2,216,554 bytes). In comparison to the total number of users, most PCs are running the OS Windows 7 (SP1) as well as Windows 8. While about 46% of users of Dell NetReady come from the United States, it is also popular in United Kingdom and India.
Nem kell ez neked
-
McLaca
őstag
Sziasztok,
2011 áprilisi E6410-esem trackpointja kupakjának szélén lévő kék gumicsík elérett, mállóssá vált, félig le is vált körben.
Néztem e-bayen, meg ahol lehet, de eredeti az sok ezer pénzért van, ami abszurd, utángyártott is legalább egy ezres.
Tényleg ennyire kurrens áruról van szó?
Bár NBD garanciám még van áprilisig a gépre, de az ilyenfajta természetes elhasználódás talán nem garanciális kérdés, ezért nem hívnám fel a Dell-t (amúgy meg ha összesen használtam 2 órát élete során, sokat mondok...)
Esetleg ötlet olcsó beszerzési forrásra? Ha más nincs, akkor e-bayes utángyártott, de az messze nem néz ki olyan színvonalúnak, mint a gyári.Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
McLaca
őstag
válasz vwpolopg #43549 üzenetére
Besz@rok... benne volt a keresési feltételekben a Dell, a trackpoint és a cap, és ezt én nem találtam meg. Béna vagyok.
Köszi!
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
Új hozzászólás Aktív témák
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad 13 Gen2 - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest