Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz PLaci58 #39434 üzenetére
Hát srácok, a cégünk szerel klímát, én igazán nem. Villanyszerelő vagyok, fel tudom rakni a hűtőcsőnek a csatornát, vagy kivágni géppel a hornyot ha süllyesztünk. És marha jól ki tudom építeni neki az elektromos betápot. Régóta szerelünk klímát, talán `97 óta. Én azt látom, hogy ha nincs odakint meleg akkor az jön, hogy a kültéri külső hőfok érzékelőjét, és ha bent sincs meleg akkor a beltériét is meg kell melegíteni, ahhoz, hogy elinduljon a kültériben a kompresszor. Mert bizony gázt normálisan ráengedni csak hűtésen lehet ahogy én láttam. De ez lehet az én tapasztalatlanságom is. Meg az is lehet, hogy mások ezt csak csinálják, de nem reklámozzák.
Raktunk már fel -10 fokban is klímát a MOL-nak, működik a mai napig.
Valahol 1-2% körül vannak a garanciális problémáink... Általában termékhiba. De lehet igazad. Nem én telepítem a gépeket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- eBay
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Synology NAS
- CSS topic
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- További aktív témák...
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest