Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PindurAnna

    Közösségépítő

    válasz copass #77131 üzenetére

    Családi pótlékot kemény 1 500Ft-tal kapok többet, mint ha családosan neveltünk volna a gyermeket..igazán nagyvonalú többlet pénz.
    Gyermektartásért meg évekig pereskedtünk, de visszamenőleg csak 6 havit követelhetek...

    Adókedvezménnyel semmit nem értem, mert nem volt munkám.
    Amikor meg lakást vettem, egy nagyon lepusztult 7gyerekes eladósodott cigány család lakását- állapotról inkább nem írnék - és mivel nagy lakás, lepusztulva, harmad annyiért jutottam a 4 szobás lakáshoz, mint egy másfél szobáshoz. Ezért a szociális alap két főre 60 m2 volt, ezért minden segélyt elutasítottak, mert nagyobb volt az egy főre jutó m2. Így ezzel sem mentem semmire. Igazán sokat kaptam az államtól... És egy gyermekesnek csak első osztályba kerültünk abba a kategóriába bele, hogy ingyenes azt étkezés és a tankönyv. Amikor ilyet kellett fizetni, eladtam egy aranyamat..ennyi hasznom volt az exférjemből, hogy mindig aranyat vett nekem anno, amit szép lassan mind eladtam.
    Én nem tudom hogy csinálják egyesek, de nagyon ügyesek, hatalmas házakban élnek, autóval járnak, dohányoznak, nem dolgoznak, de mindenféle segély jár nekik...
    Szembe háztömbbe a nőnek több százezres villanyszámla elmaradása volt, de mégis volt áram nála. Nekem 3 hónap elmaradásom volt, ami összesen volt kb. 20ezer és kikapcsolták a villanyt. De ha ezt még befizettem, majd 10 ezret kértek a bekapcsolásra is.

    Szóval szép ez a támogatási rendszer...

    Egyedüli plusz, hogy nem idegen helyen voltam, beszéltem a nyelvet..de mégse mentem el más helyre, országba ahol jobbal kecsegtettek, hanem küzdöttem és meg is lett az eredménye.

    [ Szerkesztve ]

    Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge

Új hozzászólás Aktív témák