Új hozzászólás Aktív témák

  • PindurAnna

    Közösségépítő

    válasz devil-k #77103 üzenetére

    A saját gyerekeinkkel kellene előbb foglalkozni... Hisz ha tudnád mennyi lelki sérült és problémákkal küszködő magyar gyermek van, meglepődnél!! Ha belelátnál mi is zajlik 1-1 intézménybe, hogy küszködnek a nevelők minden hiánnyal.. És most még nagyobb lesz a káosz az intézményekben, mert a KLIKK rájött nem bírja ezt a terhet és lepasszolták a nagy részét az intézményeknek a Gazdasági Minisztériumnak.

    S így csak a mi gyerekeink fognak ismét "háttérbe szorulni", mert ugye jön az, hogy Magyarországon ennyi meg annyi intézményt kijelölnek, azokra fordítják az energiákat, időket. Mert ugye meg kell az EU-s törvényeknek felelni, még jobban oda fognak e miatt koncentrálni, mert a migráns egyből megy az Európai Bizottsághoz feljelentést tenni ha valami nem tetszik neki...

    Sajnálom azokat a gyerekeket és embereket, de valami előidézte a háborús helyzetet ott...nem a vezetőket és akik vagy amik miatt háború van azt felfüggeszteni, újakat választani egyesülni..ez a megoldás, hogy inkább elmegyünk, otthagyva egy élet munkáját??

    De milliószor jobban sajnálom a magyar gyerekeket, akik e miatt háttérbe szorulnak majd... Ha van gyermeked szalad a szomszéd gyerekkel elesik, tuti a sajátodhoz rohansz oda és nézed meg előbb mi a baja, mint a szomszéd gyerekhez nem?

    (#77105) Atomantiii Azért írok migránst, mert nem mindenki menekült. Ezt már több "táborlakó" is lenyilatkozta, hogy el volt ő a hazájába, de jöttek mások, és jött velük szerencsét próbálni a jobb élet reményében.

    Amit leírtál részben egyetértek, de azért brutalitáshoz nem folyamodnék..hisz ők is emberek..
    De fura hogy 87%-uk csak kb 30-40 éves pasi..hol a család?? A gyerek, a feleség, a szülő?? Vagy ott csak férfiak születnek??

    (#77110) ildi_ Van 3 jegyem ha kéred :)

    [ Szerkesztve ]

    Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge

Új hozzászólás Aktív témák