Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bob011
aktív tag
kereso.dkv.hu működik nálatok?
Pár napja próbálom használni, de hibaüzenetet ír ki.[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
válasz mghltm #67841 üzenetére
Nálam a modem csere előtt is tökéletes volt a UPC (miután újraforrasztottam a modemben a LAN csatlakozót) és az új modemmel is tökéletes. Igaz, a Wi-Free baromságot azonnal lekapcsoltattam. WiFi outerem is fölöslegessé vált. Csökkent az áramfogyasztásom is. És mintha ez az új modem is beérné kevesebb árammal.
(Sem ismerőse sem rrokona nem vagyok egyetlen UPC-s dolgozónak sem... )[ Szerkesztve ]
mezis
-
Antimatrix
senior tag
Kérésem lenne
Kinek van itt UPC előfizus netje
A városban vannak UPC WIFI hotspotok -- és ezt lehet használni annak akinek van UPC előfizetése
ebben kérnék egy kis segitséget - hétfői nap
privát üzenet formájában
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Zola007
veterán
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
kolanda
tag
Eladó
- 1.7m HDMI kábel
- 1.6m VGA kábel
- 3m VGA kábel
- 9.7mm SATA HDD caddy - Új, cserébe érdekel 12mm-es
- Genius Slimstar 8000ME Vezetéknélküli bill + egér
- 1Gb 1Rx8 PC2 - 5300U - 555 - 12 - ZZ Samsung DDR2 RAMKépet kérésre küldök, privát üzenetben érdeklődj. Hajdúszoboszló - Debrecen
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Maradt pár fóliám az alábbi telefonokra:
Samsung Spica, Lenovo A760, Iphone 3G, nokia n97, nokia n97 mini, Toshiba tg-01, iphone 4, HTC Desire, S Galaxy S, SE X8, SE X10, Galaxy Tab 2, Sandisk Sansa Clip ZipEladó 2db Bike Positive felniszalag 18-622
18mm széles, 6 bar-ig, egy új felniről lett bontva, 0km-es, 500 ft a kettő2,5" kemény, fekete, zipzáros HDD tok (1k)
15 grammos hővezető paszta (0,8k)
belső vinyóhoz IDE -> SATA adapter (1,2k)Eladó pár új szűrő és fotós apróság
Kenko Pro1 Digital Protector 58mm (5k)
82mm, univerzális sapka (1k)
AS-21 nikon vakutalp (1,5k)
Lenspen FilterKlear LFK-1 (2k)Küllőprizma 100, presta - auto adapter 150,: KÉP
pár db USA -> EU adapter, legyen 100 ft/db KÉP
McDavid 421 R professzionális térdbandázs (új, nem jó a méret amit rendeltem)
Bontatlan Nutrend Flexit Gelacoll 180db-os kapszula eladó (mm. 2015.10.14) 2k KÉP
használt cuccok:
~70db dvd-tok (sok új) (2k)
Nokia ACP-7E hálózati töltő eladó (1db Edelweiss)
Olympus LC-58B objektív sapka 58mm (400 Ft)hibás:
Sagem my-V55 telefon alkatrésznek (akku és töltő nélkül, 0ft)Samsung Galaxy Tab 2 p3100 / p3110 hez
kijelző védő fólia
OTG kábel Tab 1 / Tab2 7 és 10 col
műbőr fekete tok Tab2 7 col2,5" SSD műanyag beépítő keret 3,5 helyre (0,8k)
Minőségi pucolt dióbél eladó nagybani áron: 2000 Ft/kg.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Salex1
őstag
A régi modemmel és saját routerrel semmi gond nem volt. Azóta hogy kicserélték, csak a baj van. Először csak modemnek használtam, és a saját routerrel osztottam a wifi-t, akkor is voltak bajok, ki is jöttek, és azt mondták, hogy az egyik koax-kábel rossz minőségű, ki is cserélték, de azóta is ugyan olyan. Kivettem a saját router-t de nem javult a helyzet, sőt még rosszabb lett.
Wifi analiser jó jelszintet ad, néztem a csatornákat is ott 2-3 nál szinte nullás, beállítottam az egyik max-osra, de nem segített.
A UPC modem WIFI beállításoknál mit jelent a 2,4GHz-es részen belül a sávszélesség 20 / 40MHz, ez segíthet, ha 40-re rakom?NIKON vakuja nincs véletlen valakinek? Csak egy napra szeretném kölcsönkérni, tesztelni, hogy szükségem van-e rá
[ Szerkesztve ]
-
(Bundás)
addikt
Kölyök, vagy 1-2 éves kutyája van valakinek "eladó"? Nem kell fajtiszta, közepes termet, vagy akkorára gyarapodjon, kertbe kéne, kinti létre (nem szobakutya kell).
Privibe, aki tud infot, képet
-
Chesterfield
őstag
Tud valaki ötletet adni, hogy miből csináljak üveg terráriumra tetőt?
Nem érzem biztonságban a hörcsögöt a macskától -
Irmscher 353
aktív tag
válasz Chesterfield #67867 üzenetére
fém szúnyogháló, és fa keret...
-
Borosz
őstag
Eladó egy HP550-es noti. Lelakott állapotban, bár mechanikailag rendben van csak koszos. C2D procival. MEmória és HDD nincs benne. Kijelző még jó lehet bár nem tudtam tesztelni. Bekapcsolásra nem reagál. 3 nap garral - a kijelző kipróbálása végett - odaadom az egészet 10K-ért, ha érdekel valakit.
-
Zola007
veterán
válasz (Bundás) #67865 üzenetére
Debreceni Kutyaház
Jelenleg 156 kutya van a gondozásukban!
Ebből 46 kölyök
Mindenképpen javaslom, hogy nézzetek ki, nagyon hálás kutyát találhattokMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Chesterfield #67867 üzenetére
3mm-es plexi
Fúrsz rá 8-as fúróval 30-40 lyukat
Sima fafúró viszi mint a vajatMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Blabcsi
senior tag
válasz Chesterfield #67873 üzenetére
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
rayoliviero
veterán
-
lizakattila
senior tag
Üdvözlet!
Eladó: Sapphire HD6870 1Gb!
"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
schulc99
aktív tag
Sziasztok!
Ez esetleg érdekelne valakit?
Ha igen, akkor privátban keressen meg.
Minden darab vadonat ÚJ!ÚJ harisnyanadrágok vegyesen 67 db. 30 000 Ft
ÚJ női fehérneműk vegyesen 141 db. 70 000 Ft
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
fenergie84
addikt
válasz fenergie84 #67800 üzenetére
Eladó:
- Corsair VX550W (dobozával, zsákjával, csavarokkal)
Keresek:
- Fuji noti töltőt: 20V 4,5A 90W
Ajánlatok PÜ-ben
-
ati012
őstag
válasz diablo1984 #67876 üzenetére
A vekony vilagosbarna lany. A tobbi 3 az kani.
Kiskoraban az apja is ilyen volt. -
sNORh
addikt
Eladó EMachines 202h 20" monitor 13k
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Chesterfield
őstag
Eladó 60Gb OCZ SSD, kiváló állapotban.
típusa: OCZSSD2-2VTXE60Gfix 10 000 HUF
-
törölt tag
Az sg.hu mikor kerult bele a lapcsaladba?
-
Salex1
őstag
Na ez marha jó! Tegnap szórakoztam egy kicsit ezzel a
. Kiválasztom a legjobb wifi csatornát, és erre a következő mérésnél már sokkal rosszabb, és másikat ajánl a wifi analizer, de ezt most hagyjuk ki az egyenletből.szarral
Beraktam a TP-link routeremet a UPC-s mögé és így simán megy az online játék, de ezen keresztül valamiért nem tudok streamelni a gépről, állandóan kiakad. Viszont, ha a UPC-s re csatlakozok akkor megy a stream, de az online játék nem. Most akkor mi a manó van? (régi UPC-s modemmel, és a TP-link routerrel semmi, de semmi gond nem volt 3 évig) -
törölt tag
Hello!
Elado iphone 4/4s-hez bumper es fólia!
A bumper 400Ft/darab. (Fekete,narancs)
A folia 10db 3000Ft
Valamint autos tolto 2000 Ft
Egyutt az egesz 4500 Ft-ert viheto!
Valamint van fem bumberem is iphone 4/4s-hez 1500Ft-ert!
Valamint Hervis 10.000Ft-os utalvany 8500Ft-ert eladnam.
Privatban keressetek bizalommal! -
atike
nagyúr
Eladók:
1 db ASRock E350M1 alaplap. Hibátlan, előlap, driver CD megvan
12.000 Ft10.000 Ft
2 db DDR-400 512 Mbyte memória 1.000 Ft/db vagy 1.500 Ft/2 db
1 db AMD Athlon 64 processzor (ADA3000DAA4BP) 3000+2.000 Ft1.500 Ft
1 db Intel Celeron 2,4 Ghz processzor 500 Ft1 db Panasonic NV-GS17-es miniDV-s kamera. Mindene megvan, rendben működik (nem igazán volt használva, kb 2 éve le van rakva). Adok hozzá egy táskát (Hama Spirit), amibe mindene belefér és 2 db 90 perces Panasonic miniDV kazettát is (bontatlanok), doboza, papírjai is megvannak... A DV csatlakozó szerintem hibás (olyan, mintha a "közepe" be lenne csúszva... De mivel kipróbálni nem tudom (nincs hozzá semmilyen eszközöm) így biztos azért nem vagyok benne... Az USB csatlakozó mindenesetre jó. Az ár tehát ezért annyi amennyi. USB kábel jár hozzá, gépre rádugva az megismeri, telepedik.
10.000 Ft8.000 Ft
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest