Új hozzászólás Aktív témák

  • sto1911

    veterán

    válasz PindurAnna #47382 üzenetére

    Honnan tudnad hogyan gondolkodok? Mar leirtak elottem, meg blabcsi is irja, hogy minden napos dologrol van szo. Szerinted odamesz, elmosolyodsz es 1) nem sz@rik az arcodba 2) masnap nem megint ugyanugy all?

    Volt mifelenk olyan, hogy a telepi parkoloban uvolt rank valami nagy hodallyal egy barom, hogy miert nem a lakasunk ele allunk. Mert mondjuk nem volt hely, azert. Duhongott meg egy sort, aztan amikor fura mod mar az o lakasa elott se volt hely, akkor szepen felallta a jardara. En meg szepen korbefenykepeztem a kocsijat, aztan amikor legkozelebb megint beszolt, akkor megmondtam neki, hogy a varost korbeplakatolom a fenykepekkel, de foleg a rendorseget meg a kozteruletesek irodajat. Azota ram sem mer nezni...

    Szoval ahogy nezem fogalmad sincs az ilyen tipusu autosokrol, a gondolkodasomrol meg foleg nem. Az ilyen barmok nem ertenek a szep szobol sajnos. Szoval naiv vagy, mert ugy gondolod szep szoval mindent meg lehet oldani. Szeretnem, ha igy lenne, de egesz nap tudnam sorolni neked a tapasztalatokat!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák