Új hozzászólás Aktív témák

  • zolikaDB

    veterán

    válasz bul07 #151278 üzenetére

    Valaki: Te, Peti, nézzé má' rá, hogy vannak ezek!
    Peti: Mire gondol, Főnök?
    Valaki: Há, hogy, ha má eddig itt eszetlenkedünk... Vagy mi! Stratégiailag gondolkodtunk 2 lecsó és Brüsszelgyalázás közt! Na, hogy, ha elkezdünk fenyíteni, köhöm, szigorítani, hogy ne pampogjon az átévén a Hernádi, szóval, kik jelentenek kockázatot?!
    Peti (vagy bárki, aki ott okoskodik fent): Főnököm, nem emlékszik? Amikor még maga kis nyegle szakállas kollégista volt, a sok Ladás taxis... Blokád... Nem rémlik?
    Valaki: Jaaaaaaaaa, de-de... Csak akkor "más szelek fújtak", jól tették, megmutatták az erejüket!
    Peti: Így van. Ne szivassuk magunkat. A katikát meg a 480-as ársapit hagyjuk meg nekik. Senkinek nem hiányzik, hogy tiktokon újabb blokádat hirdessenek... Amúgyis sok helyen locsolni is tilos, még a sok ráérő gazda is feltolná a pofáját, lezárják a hidakat, Anikó meg 2x melegíti Főnökömnek a pörkűttet! Kinek hiányzik ez?
    Valaki: És mi lesz a rendőrökkel?
    Peti: Lezsíroztuk. Béremelés. Ezek akkor is kilőtték a köcsög tüntetők szemét, amikor a Feri hazudozott. Mi meg ugye...!!! Szóval rendben lesznek!
    Valaki: Köszönöm, Péter! Ha maga nem lenne!!! Majd megadom a fodrászom számát... Nehogy baj legyen belőle. Nem csípem ezt az MZP-t, de már ő is kritizálta a frizuráját, és ő amúgy egy jó ízlésű srác. Valaha FIDESZ szavazó volt. De hogy lett belőle ballibsi?? Fene se érti. Amúgy, szerintem, ha ráér, önnek is jut egy tányér díjnyertes lecsó. A Trump is dícsérte...

    Eladó 2db új Galaxy S23 tok: Nillkin + Ringke, érd: PÜ!

Új hozzászólás Aktív témák