Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
Debrecenben tudtok olyan helyet ahol meg tudnak forrasztani? Van egy házimozi erősítőm és annak távirányítóján az érzékelő kikopott oda kellene forrasztani mert most a LED diódát mozgatva érzékel csak, tisztán látható mi a gond, és hol kellene forrasztani.
Annyira kis apró izé és trükkös az elhelyezkedése, hogy én nem vállalkoznék rá. -
Papaj x
senior tag
válasz Cs1csó #138551 üzenetére
Ha már láttad, küldj fotót róla, s ha tudom, akkor megoldom. Csak nem Debrecenben. Gyanúsan ott is tudnak, max. nem érdekli őket, avagy nem fizeted ki. De Debrecenben is biztosan találsz, ha nem, akkor segítek, ha tudok.
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
patex1983
őstag
Hát itt meg mi történt?
Kezd egyre inkább abba az irányba menni a ph!, hogy elkergesse a felhasználókat... Hát mi ez a mobilos kinézet már?X
-
Papaj x
senior tag
válasz patex1983 #138553 üzenetére
Én nem látom mi történt, de a .. és környéke tagok alapból elkergeti szerintem.
Amikor még csatlakoztam, régen nem erről szólt, bár erről nem biztos, hogy csak a tagok tehetnek.
csicso82 : Rendben.[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
bul07
nagyúr
válasz patex1983 #138553 üzenetére
Használd a fórumot logout.hu alól
Szerencsére még a régi felület van, PC-n isRemélem erre soha nem érkezik meg az új felület
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Papaj x
senior tag
válasz Papaj x #138555 üzenetére
Én most keresek 8 db 8-as ventit, az előző ingyen elvihető szemétben benne volt, csak akkor még nem tudtam, hogy kell. ha véletlen van valakinek, megmondja az árát, kifizetem, s csendben vagyok..
patex1983: Gépen nem.[ Szerkesztve ]
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
3 hetes Seiko Samurai (SRPB99K1 - PADI Special edition) karóra eladó.
Részletek a hirdetésben.
Debreceni topic lakóinak még 5 ezer ft engedmény. -
nagyúr
válasz patex1983 #138556 üzenetére
Állítsd át a lap alján reszponzív nézetre, akkor visszakapod az előző kinézetet.
csicso82: ez logikus, de most hoztak be egy új kinézetet, ami így már a negyedik.
Érdemes átszokni az új felületre, mert a kezdeti gyerekbetegségek korrigálása után kimondottan jó és kényelmes lett, a régire már rá sem bírok nézni.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz customer114 #138563 üzenetére
Ezúton küldenénk neked is, egy hímet.
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Anyósom új bútorokat szeretne venni, kérlek segítsetek neki, hogy frissítse a lakást, és csapjatok le ezekre a bútorokra! [link]
Szép estét!
-
zsolti1debre
tag
én az anyósomat ki nem állhatom,én inkább őt adnám el,nem a bútorokat.
-
bobace
addikt
válasz szotyika77 #138565 üzenetére
Húú én nem akarok árakat kritizálni, de az a szekrénysor azért a facebookos adásvételi csoportokban szerintem futna egy-két szép kört kommentek tekintetében az árat illetően Vagy te "segítettél" árazni a "gyors"' eladás reményében?
[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
bul07
nagyúr
válasz bobace #138567 üzenetére
Összerakott bútor szállításáról már ne is essék szó
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
hcs57
őstag
Laminált parketta lerakására kit javasoltok?
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok.
Horganyzott lemezt, szögvassal, hogy célszerűbb rögzíteni kültéren?
Sziloplaszt, vagy ragasztópisztollyal? -
csapee
őstag
-
csapee
őstag
válasz gyulazsolti #138573 üzenetére
Egyik sem, ajánlom a Sima termékeket de tőlük sem várható csoda. Sok mechanikai tartás nem lesz, de jobb UV allosaga van. Debrecen Óvoda utca....
Csapee
-
Tothgera30
Ármester
Faterom mai nap feltévedt a 354-esről az E79-M35-ösre. Elvileg az Auchan mellet jött el. Ezután le is tért az E573-asra, Szoboszló felé. Kell-e útdíjat fizetni? Véda kapuk vannak-e arra?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
hdanesz
őstag
válasz Tothgera30 #138580 üzenetére
Ha ez még érvényes...akkor szerintem kellene fizetni. De hogy kapuk vannak-e arra abban nem vagyok biztos. Én 'északnál' lejövök.
-
Dan-szan
senior tag
Hát a reakcióidőn még van mit csiszolni, de jobb később...
Köntösgátsor [link]
Nem is tudom szerintem legalább egy fél éve már hogy be lett jelentve a lezárás. Kicsit olyan érzésem van mint mikor leesik az első 2 cm hó, tudjuk hogy jön, fel is készül az illetékes csapat, aztán mikor megtörténik mégis be@zarik az egész.
Ma pont jártam arra, gondolom erre is a hosszú hétvége előtti utolsó nap a legalkalmasabb...Ui: Bocsi ha nem jó topicba írtam...
[ Szerkesztve ]
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
ViragL
tag
válasz Tothgera30 #138580 üzenetére
Ha lehajtott a 33-as főútra (akkor tudott elmenni az Auchan mellett) akkor nem haladt díjköteles szakaszon.
-
Salex1
őstag
válasz Tothgera30 #138587 üzenetére
kb. egy éve én is túlmentem a kishegyesi úti lehajtón (Db-Ondód eddig ingyenes az elkerülő É-felől) és elmentem a szoboszlói lehajtóig. Szerencsére, ha nem áll kint kamerás autó, akkor megúszhatja, mert nincs kint szerelt kamera. (vagyis egy éve nem volt)
-
-
vlevi
nagyúr
-
Peti78
őstag
válasz ViragL #138592 üzenetére
Ezzel nem értek egyet. Ingyenesen tennék tönkre , ami még egészen jó állapotú. Ennek a városnak nem a 3.5 tonna felettiek miatt pokol a közlekedése. Elég sokat vezetek a városban, szerintem más itt a probléma.
1. Az utak minősége miatt nincs lelkiismeretfurdalásom amiatt, hogy helyenként 20-as tempóval megyek. Nem verem szét az autóm futóművét ha ez elkerülhető. Itt a kérdés, hogy a probléma én vagyok, vagy az út.
2. Az helyreállítási munkálatok (ha vannak) a lehető legrosszabb időben folynak, és indokolatlanul sok időt vesznek igénybe.
3. A tömegközlekedésben résztvevők jellegzetességei. (Ezt korábban megfogalmaztam.) Nem csoda, ha üresek a buszok, én is kihagyom
4. A zöld lámpánál való elindulás problematikája.
5. A 4-es főút és a Faraktár kereszteződése (csak az egyik példa) katasztrófa. Látja a Faraktárról ékező, hogy nem tud elhaladni jobbra, de beáll a kereszteződésbe. Mert pont leszarja, hogy nem tudnak miatta továbbhaladni. Felfesteni, bekamerázni, büntetni.
6. Darázsfészek, de rendszeresen felmerülő probléma, hogy az oktató simán hagyja, hogy a tanulója 30-cal menjen, akár a 60-as táblánál is. Tudtommal a "vegyük fel a forgalom ritmusát" ma is elvárás.
A hetedik lenne, de nem számozom, az pont az elkerülő és/vagy autópálya használata. Azért nem számozom, mert mindenki eldönti, hogy megér-e neki 5 ezer forintot egy évben, hogy adott esetben lehetősége legyen kicsit kiszámíthatóbban közlekedni.
Van ismerősöm, aki Józsa és Hajdúszoboszló között ingázik. MInden nap idegbajt kap, de nem hajlandó kifizetni matricáért a pénzt. Nyilván amortizációban a többszörösét fizeti, de ez nem jut el neki. Nem beszélve az idegrendszeréről
Nyilván ezek az én tapasztalataimon alapuló meglátások, kíváncsian várom, hogy nektek milyen tapasztalataitok vannak.
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Shokkolo
addikt
-
Papaj x
senior tag
Keresek még 4db 8-as ventilátort, nem pwm-eset. A 4db ventiért adok 4 működő tápegységet. (fsp, delta, nem tudom mi még, alap).
Ha a héten nem lelek, ezekből szedem ki, amit viszont sajnálok.[ Szerkesztve ]
-
Popes
őstag
válasz Peti78 #138594 üzenetére
Persze, van itt más probléma is bőven. De hogy az elkerülő állapotáért aggódsz hogy tönkreteszik a kamionok ezért inkább menjenek a városon keresztül, hát mit lehet mondani erre?🙄
Nem egy nagy összeget kell fizetni hogy használja valaki az elkerülőt az igaz, de ha a város forgalmát szeretnék normalizálni akkor egy kis bevétel kiesés árán is inkább hagyni kellene hogy aki megteheti az inkább ingyen kerülje el a városi forgalmat.
Amíg nem válik M0-vá az elkerülő addig inkább arra kellene ösztönözni az embereket hogy használják inkább arra amire való.(és ne tegyenek bele egy fizetős(szopatós)részt ami miatt inkább növelik a dugót a városban.Deus ex machina
-
Peti78
őstag
válasz Popes #138599 üzenetére
"bevétel kiesés árán" De mint tudjuk, nem arról szól az élet ebben az országban (ez nem politika, ez tény), hogy nekünk annyira jó legyen csak úgy
"inkább menjenek a városon keresztül, hát mit lehet mondani erre?" Kelleni nem kell, nekem ez a véleményem. Mint írtam, a nehéz járművek messze nem jelentenek akkor a forgalombefolyásoló tényezőt, hogy számukra ingyenessé kellene tenni.
"ne tegyenek bele egy fizetős(szopatós)részt ami miatt inkább növelik a dugót a városban." Értelek. Én kifizetem az éves matricát. Időt, pénzt, idegbajt spórolok vele. Ha tehetem, ott járok. Ezáltal amit én tehetek, azt megtettem hogy ne növeljem a dugót a városban.
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest