Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kungzi
veterán
Üdv
A zsibiben kinyitott a kínai büfé is? Köszi
-
bul07
nagyúr
válasz kungzi #135051 üzenetére
Felgyűlt kutyahúst valahol el kell passzolni
Annyi volt a híradóba még hogy 500embert engednek be, őr számol és várni kell ha úgy alakul
Amúgy én nem annyira szeretem a kínait bár néha nagyon megkívánom évente egyszer és akkor valahonnan venni kell
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Shokkolo
addikt
válasz Aryes #135056 üzenetére
Ha az ellenőrző hatóság is onnan ebédel túl nagy baj nem lehet
Arról nem beszélve, hogy ugyebár a bódét dózerolták és felépítettek egy könnyűszerkezetes vadonat újat.
Ráadásul sosem volt azzal a kajával bajom.
Kimondottam szeretem, és már pokolian hiányzik@tahepa
Szivesen
Nekem is, bár nem az a kedvencem hanem ez a kombó:
Nagy adag: pirított rizzsel + szecsuáni + csípős mogyorós + narancsos + illatos/ananászos/amerikai (amelyik épp van )
ezzel bármikor megfogható vagyok[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
-
törölt tag
válasz Shokkolo #135061 üzenetére
Én pedig kényes vagyok alapvetően az ételek minőségére, ezért jópár (15+) éve nem ettem ott, az akkor ott tapasztaltak miatt.
Hasonló volt, mint amit local1 is írt, higiénia problémák, HACCP nem használata, stb. Nekem az ízzel nem volt nagy bajom szerintem, bár akkoriban eléggé magyaros-kínai volt.
Szerk.: De megnézzük most milyen.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Cs1csó #135064 üzenetére
Van feltétlenül. Az igazi kínai konyha ízeit kevés magyar tudná befogadni, ezért minden országban a saját nemzeti konyhával "házasítják", hogy a lehető legtöbb ember ízlésével találkozzon. Így fordulhatott elő az, hogy a Franciaországban vásárolt "kínai" kaját alig bírtam megenni abban az időszakban, amikor itthon szinte csak kínait ettem.
-
Morgal
aktív tag
Van-e valakinek USB optikai leválasztója / izolátora kipróbálásra?
-
Atomantiii
addikt
Vasanyagot honnan lehetne venni?
Kellene valami zárt szelvény féle 3 x 2,5 m hosszban kb. -
szotyika77
aktív tag
válasz Atomantiii #135070 üzenetére
Kaszás vaskereskedés, Debrecen, Kassai út vége, Göcs telep vagy Uniholz Debrecen Galamb utca.
-
Atomantiii
addikt
válasz szotyika77 #135072 üzenetére
Köszönöm.
-
Zoller83
csendes tag
Sziasztok!
Akit esetleg érdekel
Huawei P10, 64GB, garanciális, független, hibátlan és karcmentes! -
őstag
Üdv mindenkinek.
Keresek GTX 1050 , 1050 Ti , 1060 , 1070 videokártyákat.
Ajánlatokat privát üzenetben vagy telefonon várok.1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
Zola007
veterán
válasz #05304832 #135066 üzenetére
Azèrt nem lesz sehol körforgalom, csak legvégső esetben, mert a debreceni politika èlet egyik meghatározó szemèlyènek tulajosdonában van a közlekedési lámpákat szállító, telepítő cèg.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Shokkolo
addikt
válasz Shokkolo #135009 üzenetére
Sziasztok,
a VGA és az mSata SSD még gazdát keres
- MSI GT-1030 Aero 2GB VGA - 17e
- Samsung 256 GB mSata SSD - 17e (100/100, 10,08 TB írással)A Samsung SSD pontos tipusa MZ-MLN256D, ez a 860 Pro OEM változata, amit olyan gyártók használnak mint pl. a HP/Dell. Az eltérés, a Pro és az OEM között, hogy ezzel nem megy általában a Samsung toolja, és nem lehet a Samsung firmware-t rátenni. Használat szempontjából 0 eltérés...
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Papaj x
senior tag
Üdv!
Nem tudja valaki, hogy műanyag nyílászárón lévő sérüléseket mivel lehet javítani? Sajnos nem jut eszembe a neve. (ugyan az az anyag, felken, megszárít) Ezzel szokták a párkány és a nyálászáró közt is kitölteni.."A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Dan-szan
senior tag
válasz copass #135078 üzenetére
Szerintem simán elfért volna, picit messzebb a Gizella- Borzán G. körforgó kb akkora vagy talán kisebb helyen elfért. Szerintem is más van a dologban mivel az eredeti tervben is körforgalom volt.
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
schulc99
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki meghívót küldeni a Sorozatbarát oldalhoz?
Privátban megadnám az email címem.
Előre is köszönöm.Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
Papaj x
senior tag
válasz #33253120 #135082 üzenetére
Vaskaput kellett elé fúrni, s pár helyen beleért a tokmány. Kb 1-2mm a maximális mélysége, s 5mm a "leghosszabb".
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
törölt tag
-
zeon.hu
nagyúr
Keresek:
Tronsmart Encore S6 fejhallgatót.
#?*@&!
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Ki az asztalos itt a topikban? -
-
DonThomasino
veterán
XFISH ről nem tervez valaki rendelni ?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
mrbig25
őstag
válasz mrbig25 #134875 üzenetére
Üdv Mindenkinek!
Eladó:
■ 32"-os Samsung LED TV /UE32EH4003W/; szép állapot, hibátlan működés, gyári távirányító, doboz. Ár: 22000Ft...
-
janesz27
csendes tag
Intel Pentium G4400 cpu+gyári hűtő eladó!
7000ft
Nem használt.
Csere is szóba jöhet g4560, i3 6100-re. -
Zola007
veterán
05.11 hétfő - 6:50 - Debrecen -> Miskolc
Utast és csomagot is tudok vinniMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest