Új hozzászólás Aktív témák

  • fuwiradis

    tag

    sracok van egy (talan) retardalt kerdesem.. osoreg panel, furdoszoba, domotor wc tartaly.
    az elmult idoszakban a feltoltes vegeztehez kozeledve (hallani a hangbol ez mikor tortenik ) olyan, meg a holtakat is felriaszto rezonans zugasba kezdett hogy borzaszto.

    ugyhogy gondoltam lecserelem a dömi toltoszelepet.
    meg ha mar ott vagyok, akkor a halozathoz egyebkent a csatlakozast biztosito sarokszelepet is (mert ez meg mar ugy be volt gyogyulva hogy nem is lehetett volna elzarni kulon a tartalyt) + a sarokszelep 1/2" csatlakozasrol 3/8"-re alakito karmantyut is (3/8" a halozati csonk..). a karmantyu eggye valt a regi sarokszeleppel, ezert kellett cserelnem, sehogy nem birtam lerimankodni a sarokszeleprol.

    minden fent cserelt darab tobb even at jol tette a dolgat, ugyhogy ahogy en emlekszem, kb. most lettek eloszor cserelve.

    ---------------------
    a problema: mit lehet ezen a fenti cseren elbszni ahhoz hogy ha valamelyik (szerintem kozvetlen, mert gyonyoruen hallani...) szomszed lehuzza a wc-jet az megporgeti az en hideg vizmeromet? :F

    nagy-nagy koszi! :R

    szerk: annyit meg hozza tennek hogy egy ilyen jellegu csere utan mindig argus szemekkel nezem a vizmerot, de hasonlo eddig nekem nem tunt fel. bar az is igaz, ha nem nyulok semmihez akkor nem is bambulom ennyire...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák