Új hozzászólás Aktív témák

  • #65675776

    törölt tag

    válasz Aryes #129238 üzenetére

    A MS-ot anno az Explorer Win-be integrálásáért úgy megfarkalták, hogy még most is fáj nekik (ezen légyottnak köszönhetően tűnt el az Active Desktop is). Lehet ideje lenne a Google-t is elővenni ilyen célból. Sokkal gusztustalanabbul nyomják, mint anno a MS.

    Nyelvvizsga: ez nem újdonság. Anno (1998) Miskolci Egyetemen amikor a Gépész Karon elosztották a nyelvi csoportokat, páran ott maradtunk, mert elfelejtettek beosztani minket. Az egyik lány mikor kérdezték a nevét, azt a választ kapta, hogy adott be pontokért nyelvvizsgabizonyítványt, szóval csak ne akarjon állami pénzen másik nyelvet tanulni. Majd a nyelv"tanár" odaadta neki a névjegyét.

    Debreceni Egyetem, Y2k: az angoltanár első órán összeírta a csoport névsorát, aztán közölte, hogy a biztosított óraszám nem elegendő a közőpfokú nyelvvizsgához, szóval nem is fogja fárasztani magát tanítással, majd leosztályoz mindenkit a középiskolai jegyek alapján. Egyébként is van állása tolmácskánt, amiből sokkal jobb pénzt kap, szóval nem is érdekli az egész.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák