Új hozzászólás Aktív témák

  • #77081088

    törölt tag

    válasz 7Sony7 #121376 üzenetére

    Irigylem azokat az embereket,akiket nem érint ez a fajta birtoklási vágy! Nagyon-nagyon sok pénzt meg lehet(ne) ezzel spórolni,másra,sokkal hasznosabb dologra költeni,félre tenni gyereknek stb.
    Korábban beszippantott a pc világ,akkor semmi sem volt fontosabb,csak az asztali számítógépem létezett. Mindent megtettem ha egy hardvert cserélni szerettem volna,illetve le is cseréltem,és nem azért,mert szükség volt rá,hanem mert az volt a menő... Sokkal gyengébb gépen is simán játszhatóak lettek volna a játékok,de akkor is,kell az i7 cpu,mert csak. Egyedüli mentségem erre,hogy akkor még nem volt családom,magamnak teremtettem meg ezeket a dolgokat. Azóta kinőttem ebből,amikor megszületett a lányom,szinte azonnal egyben eladtam a gépet, apró pénzért. De jött a mobilvilág,ami megint kezdte majdnem ugyan azt. Hál istennek meg tudtam állapodni egy számomra egészségesnek mondható középkategóriában,nem kezdtem el telefonra is vagyonokat költeni.
    Nagyon kevés embernek van igazán szüksége 150-250eft- os telefonra. Mégis,nagyon sok csúcstelefont látni akár felnőtteknél,akár gyerek kezében.
    Szóval,nem ciki a telód,máshogyan gondolkodsz,ami neked jó!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák