Új hozzászólás Aktív témák

  • Laraxior

    titán

    válasz adi mester #119076 üzenetére

    Hja, gondolkodtam is rajta, hogy gyorsan hazadobom az enyémet, aztán itt veszek egy ugyanilyet, csak euro6-os motorral. :DDD
    De hát annyira ótvar a forint, hogy szerintem rohadtul nem érné meg. A múlt hétvégén valami lebujban 319-ért váltották, mindenféle papír nélkül.
    Én az árakat sem követem nagyon, szóval nem igazán vagyok hozzáértő.
    Azt tudom, hogy ezzel az Insigniával jól jártam, új váltó, új generátor, motorvezérlés cserélve. (De inkább majd 2 év múlva szeretném ezt mondani) 4 évre visszamenőleg megkaptam a szervíztől minden számlát, és továbbra is ugyanoda fog menni, olajcserére, gumicserére, meg pár okosságra amit még szeretnék (20" felni, navi, valami kis hangcucc)
    De hát vannak olyanok akiknek külön értesítője van, hogyha felkerül valami jó vétel, azonnal lecsapnak rá, aztán mehet is tovább, haszonnal.
    Az biztos, hogy lóvé rengeteg van benne, mert sokan csinálják, hogy nagyobb trélerekkel viszik Magyarországra, Romániába az autókat, hat, nyolcasával. :K
    Arról nem is beszélve, hogy az állapotuk is jóval jobb a hasonló korú keleti társaiknál.

    [ Szerkesztve ]

    "Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

Új hozzászólás Aktív témák