Új hozzászólás Aktív témák

  • fuwiradis

    tag

    válasz Zsoleszhun #117970 üzenetére

    na, itt orulneztem, de sajnos csak az a ferden nyomos volt, amit itt tobben nem ajanlottatok, ugyhogy inkabb otthagytam. viszont vettem egy nagycsomo dugaszt, ugyhogy ezert koszi. jobb aron volt mint gammaban. most mar csak az a kerdes, mi fogy el elobb: a ~20m kabelem vagy a >100 dugaszom ami most van...

    praktikerben meg akadt egy fogo 7 matyasert, de az nekem sok alkalmankent kabelt szerelgetni. es mivel 2-3 kabelt gagyi fogoval is ossze lehet rimankodni, ezert mire kiderul hogy az a fogo tenyleg gaz, lejar a garancia.

    ugyhogy az lesz hogy veszek egyet valoszinuleg ebayrol, ahogy mezis kollega ajanlotta. viszont addig jo lenne ezt az egy kabelt osszerimankodni. szoval:

    otlet ganyolasra? most az van hogy az 1-3 tuket kb megcsinalja, viszont a tobbit nem igazan nyomja helyere, szoval frankon hullamos a tuk felulete (ugye ahogy a 4-8 nem nyomodik be rendesen es kintebb all)

    kalapacs? :DDD

    szerk:

    illetve, hogy on is legyek: keresek elado krimpelo fogok (mondjuk rj-11-gyel) ami mar rendesen megcsinalt mondjuk ~ 10 kabelt :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák